Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Broj potpisa
Povratak na članak

Narod odlučuje: Odluka saborskog Odbora za Ustav krši pravo građana na referendum

Iz inicijative smatraju da HDZ i SDP zajedno ne dopuštaju promjenu korumpiranog političkog sustava.

Komentari 9

Avatar Arkandjel
Arkandjel
15:48 06.02.2019.

Svaka cast Nataliji i ljudima iz "Narod Odlucuje" koji se neumorno bore. Samo tako nastavite. Uhljebljene HDZ/SDP politicke elite zasluzuju da narod izadje na ulice i idbaci ih kroz prozore na Markov trg tako da cijeli svijet gleda.

VL
GO
goran2hr
16:27 06.02.2019.

Žurno bi trebalo početi sakupljati potpise za najvažniji referendum - referendum o referendumu. 100000 potpisa u roku od 60 dana, bez obaveznog postotka izlaznosti i najvažnije - bez liste zabranjenih pitanja. Tada više ni "Kušćevići", "hrvatski" Sabor ni lijevo liberalni sud, neće moći onemogućavati narodno izjašnjavanje. Uostalom obećavali su nam "Švicarsku", pa krenimo prema "Švicarskoj" direktnom demokracijom. Kada (uskoro) HDZ-SDP koordinacija "uvede red" u referendume, biti će to konačan kraj referenduma. Nije ostalo puno vremena, a ako bi se u to (sakupljanje potpisa) krenulo žurno, moglo bi se taj referendum održati paraleno uz EU izbore i tako izbiti izliku "skupoće održavanja referenduma". Natezanje sa ovakvim Saborom, Ustavnim sudom i ministrom - gubljenje je vremena i energije. Kod njih za Hrvate nema pravde.

VL
BA
bakulušić
15:53 06.02.2019.

U Hrvatskoj suverenost proizlazi iz suda Partije. Kakav narod, kakvi bakrači. Jajce, Srb i sud Partije! Sve drugo je u sferi bajke, basne i malo satire.

VL
MA
marijaqwer
19:44 06.02.2019.

HDZ i SDP su u čvrstoj koaliciji, a sukobi i razilaženja u Saboru su samo igrokaz za zabavu naivnih vlastitih glasača

VL
I1
ing-12345
20:26 06.02.2019.

Budći da se je Ustavni sud proglasio ne nadležnim sada postoje svi uvjeti da Inicijativa Narod odlučuje tuži Plenkovića Europskom sudu za ljudska prava.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.