Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prnjatova muka

Narkobossu iz Rijeke imovina ostaje blokirana

stjepan prnjat
Nel Pavletić/PIXSELL
06.09.2012.
u 22:00

Prnjat u Italiji služi kaznu od 10 godina i osam mjeseci zatvora zbog šverca droge

Stjepanu Prnjatu, narkobossu koji u Italiji služi kaznu od 10 godina i osam mjeseci zatvora zbog šverca droge i koji je u travnju ove godine na riječkom Županijskom sudu nepravomoćno oslobođen optužbi da je novac stečen trgovinom narkoticima oprao u Hrvatskoj, milijuni i druga imovina ostaju blokirani.

Izvanraspravno vijeće uskočkih sudaca u Rijeci odbilo je kao neosnovan Prnjatov zahtjev za ukidanje privremenih mjera prisilnog oduzimanja sredstava ostvarenih trgovinom narkoticima. U travnju je sud presudio da nema dokaza da su Prnjat i ekipa ulagali prljavi novac u legalne poslove na našem tržištu.

Ključne riječi

Komentara 1

DO
doktorica
08:06 07.09.2012.

U travnju je sud presudio da nema dokaza da su Prnjat i ekipa ulagali prljavi novac u legalne poslove na našem tržištu...........ne ma kakvi,čisti su kao sunce,a svi voze bijesne automobile,kupuju vile i jahte.Naravno i potkupljuju suce koji ih ne kažnjavaju iako su upropastili tisuće mladih.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije