Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško mu ući u trag
Povratak na članak

Narkobos Darko Šarić pobjegao u Latinsku Ameriku

Šarić je navodno odlučio otići u Latinsku Ameriku jer tamo ima jako uporište narkokartela

Komentari 6

Avatar rangojack
rangojack
09:54 18.07.2012.

Zadnja stvar koju bi napravio da sam on bi otisao kod svojih poslovnih partnera,tj bivsih poslovnih partnera...sigurno ga nece mazait za to sto su izgubili jedno od trzista>?

VL
Avatar MK
MK
09:56 18.07.2012.

...Sto je to "Bezbednosno-informativna agencija"? ...Ne razumjem to!

VL
Avatar MK
MK
10:00 18.07.2012.

Mediji su proteklih dana pisali da je Darko Šarić ponudio nagradu od 10 milijuna eura za likvidaciju šestero najviših srbijanskih državnih dužnosnika koje je optužio za krah svog narkoimperija. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 1.) Njegov narko imperij nije dozivijo krah... 2.) To see onaj debeli Ivica pravi malo vazan... ...dok se samo sjetim onih slicnih spinova prije godinu dvije kako je policija zapljenila "namjestaj" - da puknem od smijeha!

VL
Avatar MK
MK
10:22 18.07.2012.

VL-u hvala za ispravak teksta. Sada to vec i lici na na ozbiljniji tekst - a ne na prepis iz Press-a.

VL
Avatar Joja
Joja
10:25 18.07.2012.

Ma u srbiji je on, ko sto su bili i ostali srpski bjegunci

VL
DU
Duncan
10:53 18.07.2012.

U Srbiji, i u regionu, „belog“ i ostalog, Bogu hvala, ima kao i ranije. Nije čak ni poskupelo. Pa nekako nije jasno - čija je to imperija srušena? Jel` ona od Dartha Vadera? Ma, haj`te, molim vas, niko u ovimim krajevima gudro nije mogao da valja bez naših “policija”. Ovaj lik možda i ne postoji! (Pre nepune dve godine srpska “tajna policija” je poslala telohranitelje glavnom bolivijskom narko bosu, pa ih konkurencija poubijala istog dana kad su stigli. Posle su iz srpske ambasade u Brazilu organizovali transport poginulih, kao da su stradali čuvajući majku Terezu.)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.