Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prerana smrt

Napustila nas je Večernjakova novinarka Elena Čuljat

Svijeća
Pixabay
29.08.2023.
u 19:50

Jednako kompetentno i posvećeno Elena je godinama pratila široku lepezu tema, od kulture preko politike i gospodarstva do crne kronike

Dugogodišnja novinarka Večernjeg lista iz Rijeke Elena Čuljat preminula je nakon višegodišnje borbe s teškom bolesti. Od 2006. do 2014. godine Elena je u našim novinama pratila najširu lepezu tema, od kulture preko politike i gospodarstva do crne kronike. Potom je pisala za RIportal, dok se još zvao RiječanIn, a posljednjih godina karijere bila je novinarka na portalu teklic.hr.

– Svima koji su je voljeli i poznavali Elena će jako nedostajati – svojoj sestri Sintiji, koja je oduvijek, pa i u ovoj teškoj situaciji, bila njezina najveća podrška, prijateljica i saveznica, obitelji, svojoj ljubimici Vivi, prijateljima, susjedima. Nedostajat će i nama ovdje, kolegama, Tekliću i meni, koja sam do zadnjeg trena vjerovala da će ona pobijediti opaku bolest i da ćemo nakon svega u nekom ugodnom lokalu ponovno piti neki fini čaj – podijelila je njena prijateljica i suradnica Dunja Pavešić.

U Večernjem listu Elene Čuljat sjećat ćemo se kao izuzetne profesionalke, posvećene i srčane novinarke koja je u prvi plan uvijek stavljala priče, a nikada sebe, iako je o brojnim temama itekako mnogo znala. Njena je karijera prerano prekinuta, ali stotine tekstova koje je napisala ostaju kao trajni podsjetnik na novinarku koja se srčano borila za svaki novinski stupac, uvijek predana visokim standardima novinarske etike i struke. 

POVEZANI ČLANCI:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije