Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DARKO HORVAT
Povratak na članak

Napokon suvisli plan za Uljanik

Dodao je da je u Puli još jedna novogradnja za koju treba između 50 i 55 milijuna eura da bi se dovršila, a zarada od dovršetka bila bi između 11 i 12 milijuna eura

Komentari 3

RI
rimac444
23:26 27.12.2019.

Prije svega treba procesuirati IDS mafiju sa miletićem, jakovčićem, flegom i brojnima koji su opljačkali Uljanik i Istru.

VL
RP
rpzagreb
18:09 28.12.2019.

A tko su ti koji su do sada radili nesuvisle planove, da li dobivali plaću za to, dnevnice, bonuse? Sve dok neće biti transparentnosti i odgovornosti, sve ovakve priče su bile i ostale samo predbožični i/ili predizborni pamfleti.

VL
MA
manga48
17:07 27.12.2019.

Jasno je da valja onemogućiti rad nedjeljom koliko je to moguće u svim strukama. I radnim danom bi se morao smanjivati broj radnih sati...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.