Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Napokon se i to dogodilo u Kninu: Tri državnička govora zrelih političara

05.08.2022. u 22:45

Čelnici države, Vlade i Sabora bili su svjesni da je razlog okupljanja iznad njihovih netrpeljivosti

Komentara 32

Avatar Cantor
Cantor
06:56 06.08.2022.

Državnički bi bilo da se protjeraju ambasadori neprijateljske države što je doduše napravljeno ali sa pogrešnom državom. Da se zabrani djelovanje SPC i daljnja aktivnist svih organizacija i udruga koje na području Hrvatskih zemalja provodi politiku tzv. „srpskog sveta”. Da se u EU neprekidno naglašava opasnost Srpskog nacionalizma koji destabilizira susjedne zemlje i sigurnosno ugrožava Hrvatsku. Da se u tom kontekstu zatvori i demolira spomen područje Jasenovca jer se isto konstantno koristi za govor mržnje i propagandni rat protiv RH. I naravno da se razvoju oružanih snaga a pogotovo novoj obrambenoj doktrini posveti puna pozornost jer naši susjedi razumiju jedino jezik sile. To bi bilo državnički. A ovo je licemjerno bacanje prašine u oči i prostituiranje događaja u kojem sam i sam sudjelovao na prvoj crti i oružjem u ruci. Stoga valjda imam pravo reći što mislim o „državnicima”. I definitivno mi nisu potrebni dezerteri i anemičari da mi govore kako je tada bilo i što nam je to onda značilo....

MB
Max_Bunker
23:20 05.08.2022.

Što je to”zrelo” u Plenkovićevom podilaženju beogradskoj ćaršiji isticanjem grandioznog doprinosa njegovoj Vladi srbske nacionalne manjine? I do kada ćemo mi Hrvati biti ponižavani Pupovčevom retorikom koja apsolutno ne priznaje državu Hrvatsku?

VI
@viktor2212emil@
23:51 05.08.2022.

Marinko daj molim te saberi se. Niti su to bili državnički govori, a još manje se radi o zrelim političarima. Ta trojica "veličanstvenih" heroja, koji su svoje herojstvo i domoljublje pokazali 1991., nisu sposobni voditi kiosk da dva radnika, s kamoli državu. E moj hrvatski narode, kakve sve biraš na vlast, dobro je da još uvijek Hrvatska postoji kao država.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije