Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIO PLAĆA EU
Povratak na članak

Naplatne kućice od 2025. godine odlaze u povijest? Vozači će birati način naplate cestarine

Radovi ugradnje sustava i njegovo testiranje trebali bi se odvijati tijekom 2024. godine kako bi on mogao profunkcionirati 2025. Novi sustav će do tada biti ugrađen na mrežu autocesta kojom upravlja HAC, a naši sugovornici se nadaju kako će do tada biti dogovoreno uvođenje nove naplate i na autocestama kojima upravljaju Bina-Istra i Autocesta Zagreb - Macelj.

Komentari 3

DU
Deleted user
11:45 22.10.2022.

Još tri godine vam treba za to ? Bagro lijena nesposobna, sve bi vas trebalo na minimalac staviti.

VL
KA
kažemja
20:44 22.10.2022.

Tri godine??? Pa za tri godine Račanova vlada je izgradila Autocestu Zagreb -Split.

VL
PV
prcko.vita
08:34 23.10.2022.

Ruku na srce, najmanje se po Hrvatskim autocestama voze oni mali obični Hrvati koji rade za ispodprosječnu plaću, ili neku jadnu mirovinu. Prijedlog: dajte toj sirotinji, toj šačici jada od Hrvata koja je još ostala da živi u zemlji Hrvatskoj, omogućite im besplatno korištenje Hrvatskih autocesta. Uzeti ćete dosta od turista, od poduzetnika i onih koji imaju debela primanja. Budite barem malo socijalno osviješteni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.