Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napadač ubijen

Napao i izbo 12 Izraelaca u autobusu u Tel Avivu

Tel Aviv,napad,autobus
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
21.01.2015.
u 10:10

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu za napad je optužio Palestince, a ministar vanjskih poslova Avigdor Lieberman palestinsko i izraelsko arapsko vodstvo

Dvanaest Izraelaca ozlijeđeno je, od čega troje teško, nakon što ih je u srijedu ujutro u autobusu u Tel Avivu nožem napao muškarac kojeg je policija zatim upucala u nogu i privela.

Ozlijeđeni su, javlja Haaretz, odvedeni u lokalne bolnice Ichilov i Tel Hashomer, a policija je objavila da je 23-godišnji napadač u grad došao ilegalno sa Zapadne obale.

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu za napad je optužio Palestince, a ministar vanjskih poslova Avigdor Lieberman palestinsko i izraelsko arapsko vodstvo.

Mediji podsjećaju da se sličan incident dogodio i u studenom prošle godine. Tada je u terorističkom napadu izboden izraelski vojnik u blizini željezničke stanice u Tel Avivu.

>>Mala Meri preživjela napad ubojice jer se pravila mrtva

>>Miran mladić izbo gosta kafića u trbuh

Komentara 7

HR
hrxxx111
10:37 21.01.2015.

ok sad znamo koliko zidova mora poginuti da bi dobili clanak u novinama. Koliko palestinaca mora poginuti za takav clanak ?

ZG
zg223
11:04 21.01.2015.

sad ce jos jedna invazija...:/

Avatar abcd
abcd
14:54 21.01.2015.

12 ubojica palestinaca izbodeno. A sto ih je trebalo potapsati po ledjima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije