Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I TOGA

Napao ga nožem pa se tukli ribičkim štapovima

Ilustracija
Foto: Pixabay
21.08.2020.
u 14:36

Pokušavajući se obraniti od  59-godišnjaka koji je na njega nasrtao nožem, 32- godišnjak je zadobio nekoliko posjekotina na ruci

Muškarac (59), uhićen je gotovo mjesec dana nakon događaj koji se 23. srpnja dogodio ispred ugostiteljskog objekta u Novoj Mokošici u Dubrovniku. Kako je priopćila dubrovačka policija, njega se sumnjiči da je naoružan nožem tog dana napao 32-godišnjaka.

- Ubit ću te! - vikao je mlađem muškarcu koji je u tom trenutku sjedio u svom parkiranom dostavnom vozilu.

Pokušavajući se obraniti od  59-godišnjaka koji je na njega nasrtao nožem, 32- godišnjak je zadobio nekoliko posjekotina na ruci, no u nekom trenutku je uspio izaći iz vozila.

Dvojica muškaraca nastavila su sukob na cesti i to tako da su se međusobno udarali štapovima za ribarenje. U tom sukobu 59-godišnjak je bio "uspješniji" jer mlađeg muškarca udario po glavi i rasjekao ga, a razbio mu je i vjetrobransko staklo na vozilu.

On je nakon toga pobjegao s mjesta događaja, te je kako kažu u policiji, napustio Hrvatsku. No u zemlju se vratio 20. kolovoza kada je uhićen te kazneno prijavljen za prijetnju, oštećenje tuđe stvari te pokušaj nanošenja teške ozljede.

Mlađem muškarcu je nakon događaja bila pružena liječnička pomoć, a njegove ozljede tada su okvalificirane kao lakše. Nakon što je uhićen, 59-godišnjak je ispitan na policiji, a vjerojatno mu slijedi i dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Dubrovniku. Policija nije izvijestila gdje je 59-godišnjak bio proteklih gotovo mjesec dana, a nisu naveli ni zbog čega je nožem nasrnuo na mlađeg muškarca. 

Ključne riječi

Komentara 2

SO
Sotona
17:36 21.08.2020.

Policija nije izvijestila gdje je 59-godišnjak bio proteklih gotovo mjesec dana, a nisu naveli ni zbog čega je nožem nasrnuo na mlađeg muškarca. Dobra policija dok "građani" jedva čekaju da sve kažu njima oni znaju da dati izjavu za balkanskuku stoku sitnog zuba nema smisla potreba niti su dužni . ,

Avatar rubinet
rubinet
14:55 21.08.2020.

Ta nova Mokošice je dubrovački Bronx. Nema tu više Mokošana i Mokoški...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije