Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavljeni

Napali policajce na benzinskoj crpki u Varaždinu

\'08.05.2010.,Zagreb-Policajci dovode nogometnog huligana kod suca u u009Ezu008Eupanijski sud Photo: Davor Visnjic/PIXSELL\'
Ilustracija
15.04.2011.
u 10:21

Protiv 25-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava za kazneno djelo sprječavanja službene u osobe u obavljanju službene dužnosti, a protiv 23-godišnjaka za napad na službenu osobu

Dvojica mladića na benziskoj crpki u Gospodarskoj ulici u Varaždinu napala su policajce Policijske postaje Varaždin tijekom njihova postupanja. Kako je priopćila PU varaždinska, dvojica policajaca upućena su na benzinsku crpku zbog dojave o narušavanju javnog reda i mira. Kad su došli, započeli su utvrđivanje identiteta za osobu koja je, prema riječima svjedoka, narušavala javni red i mir. Tom je prilikom utvrđeno da je riječ o 25-godišnjaku koji je vrijeđao policajca, nakon čega ga je odgurnuo od sebe. Policajci su nad njim uporabili sredstva prisile. Umiješao se i 23-godišnji mladić, koji je prvo vikao na policajce i vrijeđao ih, a zatim s leđa šakom udario policajca u glavu, nakon čega je htio pobjeći, no policajci su ga zaustavili. Zajedno s 25-godišnjakom doveden je u Policijsku postaju Varaždin. Ozlijeđenom policajcu medicinsku pomoć pružili su djelatnici Hitne pomoći. Protiv 25-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava za kazneno djelo sprječavanja službene u osobe u obavljanju službene dužnosti, a protiv 23-godišnjaka za napad na službenu osobu.

Ključne riječi

Komentara 1

PO
Podravina
19:22 15.04.2011.

nadam se da ce ti balkanci biti primjereno kaznjeni i naravno treba ih odgojiti ili protjerati iz hrvatske. takvi koji ne postuju zakon i sprecavaju policiju da stiti zakon , nisu dostojni zivjeti u hrvatskoj !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije