Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Molotovljev koktel
Povratak na članak

Napadnut islamski kulturni centar i trgovina u New Yorku

Napadnut je islamski kulturni centar na kojega je bačen molotovljev koktel dok je su se u zgradi nalazilo 80-ak ljudi. Napadnuta je i trgovina u vlasništvu muslimana kao i dvije stambene zgrade.

Komentari 12

DU
Deleted user
23:35 02.01.2012.

Eto, da je članak o napadnutoj katoličkoj crkvi u zemljici bogu iza nogu, u nekom žnj selu, za koje nikad nitko čuo nije, već bi se ovdje obrušili vrli vl-moralisti na sve kaj ima ikakvih islamskih predznaka, naznaka, mirisa, okusa,, navada... A kaj sad?? Od sto glasa, glasa čuti nije...

VL
OB
-obrisani-
01:20 03.01.2012.

@5533 A sto se ima reci, nekoliko budala pravi neku vrstu \"revansizma\" i misli da pokrece revoluciju. Na kraju ce ih sve FBI pohvatati i sprziti u zatvor po 4-5 godina da ih \"brothers\" pice u bulju..

VL
Avatar Šefket Ramadani
Šefket Ramadani
03:19 03.01.2012.

@5533 Upravo sam i ja htio to napisati. Krscanskom licemjerju doista nema mjere. Uzalud je kafirima napadati pravovjerne, Islam je i dalje raligija sa najvecim brojem novih vjernika dok nasuprot katolika je sve manje. Tekbir!

VL
JA
jako77
04:58 03.01.2012.

mogu mislit, koliko se budućih allahahahhovih šejtan-ratnika školovalo u ovom centru, koji će amere \'oslobodit\' svega - života najprije! - teqbir, majstore / teqbir šefke ramadanj!

VL
FO
foler
05:09 03.01.2012.

Draga gospodo sa Vecernjeg lista zasto dopustate islamsku poropagadu iod izvjesnih Sefketa, mersijanaca i slicnih. Isti propagiraju religiju koja ubija ljude i radi misljenja. Zar to nije zalosno?

VL
ST
Startrack
05:39 03.01.2012.

\"Foler\" ja sam bio zabranjen mjesec dana jer sam napisao volim Zapad, USA i Izrael. Pobrisu me svaki put kad napisem tako nesto. Ocito su uletile pare od nafte da se na hrvatskom krscanskom portalu siri islamska propaganda.

VL
ST
Startrack
05:42 03.01.2012.

Ja mislim da i ovaj zalosni dogadjaj pokazuje da muslimani trebaju da napuste nas krscanski Zapad jer ne pripadaju nasoj kulturi i civilizaciji. Oni su strano tjelo. Pozdrav od krscanina (u zivotu nisam usao u crkvu al sam krscanin u u mozak) sa sred krscanskog Zapada.

VL
ST
Startrack
05:50 03.01.2012.

Ja opce ne razumjem sto ove propagatore Islama administrator ne zabrani. Dosao sam na krscanki portal da citam misli krscankog naroda. Islam me opce ne interesuje. Imaju islamske portale pa tamo prosipajte islamiju. Ovdje samo smetate i meni i ostalimalim Hrvatima. Meni se iskerno gadite. Mozete li objasnit sta radite na Hrvatskom portalu?

VL
PA
palasmarsa
07:18 03.01.2012.

Kako ni svi katolici nisu samarićani, tako nisu ni svi muslimani šejtanovi ratnici!

VL
Avatar Ateista
Ateista
07:43 03.01.2012.

@Startrack- evo te i ovdje - mi smo sekularna država i ovo nije kršćanski portal - odi na stranice Vatkinana i tamo trkeljaj.

VL
GI
giglibigli
07:44 03.01.2012.

svakakvih idiotarija se nađe u ovim komentarima ali ovaj koji kaže za sebe da je \"krščanin u mozak\" taj je odvalio daleko iznad svih, što bi rekli u jednom filmu \"to nije dete to je kreten\"

VL
PE
penicilin
12:14 03.01.2012.

reakcija na akciju i akcija na reakciju napadati nekoga radi “krive“ vjere, rase, klase, nacije ili političkog uvjerenja je civilizacijski korak unazad, ali ekstrema ima i u krščanskom svijetu i to nitko ne krije, ovo je jedna od akcija kojee će postati sve učestalije ili da odkometiram to riječima jednog od teoretičara naci đihadlija : “ponjeli ih osječaji“, možda je ovo odmazda za ubijene krščane u Nigeriji ili Egiptu, desi se, to je civilizacijski korak unazad ali ako je zapad do sada tolerirao ekstremizam jedne strane sada ima i sve jasniju drugu stranu Sv je više militantnih krščana i drugih nemuslimana kao npr hindus koji su spremni na nasilja, nema više okretanja drugog opraza nego se lome ruke i prije prvog udarca

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.