Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotoreporter Slavonskog doma Marin Franov (29) pretučen u osječkoj Tvrđi nakon utakmice

Napadnut dok je snimao navijačice

22.06.2008.
u 21:39

Nepoznati mladić pretukao je fotoreportera Slavonskog doma Marina Franova (29) dok je u petak navečer, nakon utakmice naše nogometne reprezentacije s Turskom, snimao tužan ugođaj koji je vladao u osječkoj Tvrđi gdje je bilo organizirano gledanje utakmice.

Naime, Franov je u čučećem položaju pokušao snimiti nekoliko djevojaka kako plaču i dok je namještao fotoaparat, nepoznati mladić zaletio se prema njemu i udario ga nogom u glavu.

 Ma, sve se dogodilo u nekoliko sekundi. Taman sam čučnuo da snimim djevojke kako plaču zbog poraza naših vatrenih kad se prema meni zaletio neki mladić i udario me nogom u glavu. Kad sam ustao i rekao mu da sam na radnom zadatku, on me ponovno udario šakom u glavu, a nakon što sam se okrenuo i pokušao otići, dobio sam još jedan udarac nogom u leđa  ispričao nam je šokirani Marin Franov koji je slučaj odmah prijavio policiji, ali se u međuvremenu napasni navijač udaljio s mjesta napada.

Na sreću, Franov nije teže ozlijeđen jer se ipak, kako kaže, na neki način uspio obraniti. Prema njegovoj procjeni, napadač je maloljetan, ali ne zna u kakvoj je vezi bio s djevojkama koje je pokušao fotografirati.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije