Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krvavo u školi

Napadačeva majka posjetila žrtvu: Moj sin nije jedini krivac

'21.02.2013., Zagreb - Vlatka Celinic Marjanovic i Sinisa Marjanovic, roditelji tesko pretucenog srednjoskolca Valentina Celinica. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
Foto: 'Jurica Galoic/PIXSELL'
1/3
Autor
Mateja Šobak/VLM
22.02.2013.
u 12:05

Mama M.P.K. pojavila se predvečer u Valentinovoj sobi te rekla kako on nije jedini nastradao u tučnjavi

U KBC Dubrava, gdje se oporavlja Valentin Celinić kojem je glavu smrskao školski kolega M.P.K. (16), sinoć je došla i majka napadača.

– Mama M.P.K. pojavila se predvečer u Valentinovoj sobi te rekla kako on nije jedini nastradao u tučnjavi te da njen sin nije kriv za sve što se dogodilo – rekla je majka pretučenog dječaka Vlatka Celinić Marjanović te objasnila kako joj je majka M.P.K. rekla da je i njen sin bio kod liječnika te nosi Schantzov ovratnik i ima problema s rukom.

Incident se dogodio za malog odmora ispred Graditeljske tehničke škole Zagreb u utorak navečer, a roditelje pretučenog mladića iz škole o sukobu nisu obavijestili već su za ozljede doznali od policajca. 

– Razočarani smo svime što se dogodilo. Nakon što je M. P. K. nokautirao Valentina, odšetao je dalje na nastavu, dok su prijatelji moga sina odveli preko puta škole, u Dom zdravlja u Sigetu. Međutim, tamo su mu odbili pomoći. Medicinska sestra do koje su došli rekla im je neka netko od njih nazove Hitnu pomoć jer ona ozlijeđenom dječaku ne može pomoći – rekla je Valentinova mama kojeg su prijatelji potom vratili na parkiralište škole i pozvali Hitnu pomoć koja je došla ubrzo nakon toga, kao i policija.

>>Ovo je mladić kojem je 
učenik smrskao lice kolegi zbog bivše

 

Komentara 6

ZN
ZND
13:49 22.02.2013.

Ma ne bi on jadan, eto slučajno mu se zalomilo... Uz ovakve roditelje nije se ni za čudit balavom siledžiji. Da sam ja u svoje vrijeme napravio nešto slično ovome, stari bi me tako polomio da ne bih znao kako se zovem, a ne bi mu bilo ni na kraj pameti nastojati izrelativizirati cijelu stvar kroz medije.

PI
prava istina
12:38 22.02.2013.

Čistoća moram obavezno zaposliti njegovu suprugu, grad mora osigurati za male vrtić i svo troje djece trebali bi dobivati stalnu mirovinu do završetka školovanja a ovom pijanom idiotu odmah od svih prihoda skidati (ako ih ima) zakonski dio i treba isplatiti veliku odštetu ovoj obitelji. Tako treba funkcionirat država.

GE
generaly
12:25 22.02.2013.

MOžda je doživio trzaj vrata kada je, kao trenirani boksač, potegao šake na slabiju osobu. Umjesto da se zamisli kako odgaja svoje dijete, ako ga uopće odgaja i ima bilo kakav utejcaj na njega, ona relativizira.... Sirota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije