Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASAKR U DALLASU

Napadač je prije smrti krvlju napisao poruku na zidu - policija pokušava otkriti što znače ovi inicijali

Micah Johnson
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
10.07.2016.
u 23:54

Policija je u Johnsonovom domu pronašla materijale za izradu bombe i dnevnik

Micah Johnson, crnac koji je u četvrtak u Dallasu u SAD-u ubio petero policajaca, planirao je veće napade, rekao je u nedjelju šef gradske policije David Brown za CNN.

- Uvjereni smo da je osumnjičenik imao druge planove, da je mislio da je ono što radi pravedno i da je bio uvjeren da će natjerati policajce da plate za ono što je vidio kao pokušaje policije da kazni obojene ljude - rekao je Brown, i sam crnac.

Pokolj u Dallasu dogodio se tijekom prosvjeda protiv policijske brutalnosti nakon što su se zaredali slučajevi u kojima su bijeli policajaci ubili crnce.

Brown je rekao da je policija u Johnsonovom domu pronašla materijale za izradu bombe i dnevnik koji ukazuje na to da je napadač vježbao detonacije te da je bio spreman za napade na veće mete. Ti bi napadi, rekao je Brown, imali katastrofalne posljedice za grad.

- U dnevniku ima dosta baljezganja koje je teško dešifrirati - rekao je Brown, a policija pokušava otkriti i što znače slova RB, koja je Johnson krvlju napisao na zidu na mjestu na kojem ga je policija ubila.

>> Robot izvršio egzekuciju ubojice iz Dallasa! 'Nije bilo drugog načina...'

Komentara 7

Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:56 11.07.2016.

Izuzetno pametna primjedba autora clanka kad je napisao "naizgled" nevine crnce. Volio bih da vecernji napokon postane pravi list (novina) i objavi (sto je vrlo lako za saznati) po kojim su tockama "nevini" crnci vec bili u zatvoru, te pod kojim im je optuzbama ponovni zatvor gledao u oci....

ST
Startrack
06:41 11.07.2016.

Vecernji ako boga imate skinite onu video reklamu sot se pojavljuje na vrhu i navlaci stranicu na sebe. Ja vece s u zivotu nisam vidio. Ja razumjem da zivite od reklama al cu dodat bloker ako to ostane.

ST
Startrack
06:39 11.07.2016.

Ja ih gledam svaki dan. To dvi ciste u glavi nema. Kakve prouke i bakraci. To je na pola puta od covjeka i zivotinje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije