Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRVAVI SUKOB

Napadač iz Kaštela ima dosje: Oglasila se bolnica, poznato stanje ozlijeđenog HGSS-ovca i pomagača

Pucnjava u Kaštel Štafilicu, dvije osobe ozlijeđene
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/25
02.04.2024.
u 08:37

U Kaštelima, nešto prije 20 sati na Uskrsni ponedjeljak, dogodio se krvavi sukob, a ishod su dvije osobe prevezene u splitsku bolnicu.

Ni jedan od dvojice muškaraca koje je u sinoć u Kaštel Štafiliću iz vatrenog oružja propucao i napao sjekirama treći muškarac nisu životno ugroženi, kazali su iz KBC-a Split. Napadnuti 46-godišnjak, koji je pripadnik HGSS-a, ima teške tjelesne ozljede trbuha, desne strane prsišta i natkoljenice, dok je drugi muškarac (48), koji mu je pohitao pomoći nakon što je ustrijeljen, zadobio tešku tjelesnu ozljedu loma kostiju lubanje koja mu je nanesena sjekirom, javlja HRT.

Da podsjetimo, u Kaštelima nešto prije 20 sati na Uskrsni ponedjeljak dogodio se krvavi sukob, a ishod su dvije osobe prevezene u splitsku bolnicu. Policija je privela muškarac kojeg smatra odgovornim za taj strašni čin, a istraga koja je u ovom trenutku u tijeku pokazat će što je motiv. Za sada je neslužbena informacija da je sukob izbio zbog parkinga, s obzirom na to da je policija tijekom očevida utvrdila da je osobni automobil Suzuki SX4 propucan s više metaka.

Inače, na društvenim mrežama širi se uznemirujuća snimka napada na kojoj se vidi kako jedan od muškaraca leži ozlijeđen, kada mu prilazi muškarac koji mu pokušava pomoći. U tom trenutku do njih je, s dvije sjekire, dotrčao napadač koji je pomagača s leđa udario sjekirom po glavi. Usprkos udarcu sjekirom, čovjek se uspijeva othrvati napadaču, a kasnije mu u pomoć pristižu slučajni prolaznici, koji sprječavaju daljnje nasilje. Večernji list u posjedu je snimke, ali zbog uznemirujućeg sadržaja nećemo ju objaviti.

Kako smo ranije pisali, propucani muškarac je dugogodišnji član Hrvatske gorske službe spašavanja. "Cijeli dan je proveo na dežurstvu na Malački, vratio se kući i onda je došlo do tog sukoba na parkingu. Ne znam detalje, sada policija istražuje slučaj. K. je prebačen u bolnicu, tamo su i naši liječnici, sada ću i ja put KBC-a da vidim kako je", kazao je Branimir Jukić, pročelnik HGSS-a u Splitu, za Dalmatinski portal.

VEZANI ČLANCI:

Što se tiče kaštelanskog napadača, on je, piše HRT, policiji itekako poznat jer je prije 21 godinu izbo mladića koji mu je mokrio pored kuće. U sinoćnjem sukobu i on je ozlijeđen, zadobio je ozljede nosa. Tijekom jutra će policija obaviti očevid na propucanom vozilu koji su tijekom noći prebacili na parking policijske uprave.

GALERIJA Pucnjava u Kaštel Štafilicu, dvije osobe ozlijeđene

Pucnjava u Kaštel Štafilicu, dvije osobe ozlijeđene
1/24

Komentara 4

AN
AnimaTor
08:48 02.04.2024.

Da je prvi puta odležao 10-15 godina zbog pokušaja ubojstva . Kada je izbo nožem mladića od 18 godina , zbog pišanja po zidu njegove kuće. . Do ovog slučaja ne bi ni došlo. A ovako kada naše sudstvo Ner Radi svoj posao kako treba , te je potkupljivo i korupcijom izjedeno imamo to što imamo,Kaos.

Avatar Ričard
Ričard
10:14 02.04.2024.

Ima dosje?, zač nitko nije iznenađen.

KA
kalafat123
10:44 02.04.2024.

Folklor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije