Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD U VOJNOJ BAZI
Povratak na članak

Otkriven identitet napadača: Riječ je o saudijskom časniku na obuci u vojnoj bazi Pensacola

Ovo je drugi napad u posljednje vrijeme u američkoj vojnoj bazi.

Komentari 24

I1
ing-12345
22:25 06.12.2019.

Amerikanci obučavaju svoje neprijatelje iz Saudijske Arabije. To mogu samo budale. Pa 15 od 19 otmičara aviona 11.9.2001 bili su saudijci a organizator i finacijer je bio član saudijske kraljevske obitelji. Pametni bi potom napali Saudijsku Arabiju a ne Afganistan.

VL
BA
ball
20:24 06.12.2019.

Baci jednu atomsku bombu na Saudiarabiju i mir ce biti u svjetu

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
20:18 06.12.2019.

Za Amerikance bi trebala važiti ona uzrečica Aleksandra Velikog, "Bože, sačuvaj me od prijatelja, a od neprijatelja ću se sačuvati sam"!

VL
LU
luzer96
09:21 07.12.2019.

Ma dajte ljudi,pa Saudijci su saveznici kojima se prodaje oružje i izvlače velika financijska sredstva,krivi su Iranci,oni su ih nahuškali na zločin a sa Irancima i Rusi

VL
DU
Deleted user
21:37 06.12.2019.

Pa Binarni Lado je bio sin S. Arabije nije ništa čudno u cijeloj prići , sve je tamo po kraljevom naredjenju pa i terorizam, ameri su to pomagali i još pomažu a ne znaju da imaju zmiju u gaćama koja če im ga požderati , umjesto da prekinu sa tom terorističkom kraljevinom oni joj još prodaju vojne igračke , jadni ameri uz g. trumpića jer on je na jeziku spasitelj amera a u biti on samo misli na sebe i svoje carstvo .

VL
Avatar dzambo
dzambo
20:23 06.12.2019.

Ovdje kod mene u Americi sad bas to gledam i trenutno stanje je....3 mrtva i 8 ranjenih i napadac je ubijen tak da je ukupno 4 mrtva...u tu Vojnu bazu nije bilo dozovoljeno unosti oruzije bilo kome a jedino je osiguranje baze imalo oruzije....napadac je bio na obuci i iz Saudiske Arabije je....i pucao je iz pistolja, sto znaci nekako je prokrijumcario pistolj u tu bazu danas il je to uradio danima prije napada ili je imao pomoc iznutra sve u svemu u toj bazi je nekoliko stotina osoba na obuci iz raznih zemalja svijeta...istraga je tek pocela...sta i kako je tacno bilo i to ce potrajati...

VL
IP
info_punkt
22:00 06.12.2019.

to je u Americi normalno, oni to vole...

VL
MA
mateivic1
18:28 06.12.2019.

Ameri su i ekonomski i vojno daleko najmoćnija država na svijetu.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
23:10 06.12.2019.

Saudijski kapital drze kljucne banke (citibank) te druge vazne poslovne subjekte u Americi , tako da nisam siguran tko sa kim vlada . 10 % wolsvagena drzi Katar , Emirati drze u UK puno dionica , migrantska kriza nije slucajna ona je proizvedena da islamizira EU , tu se poklapaju interesi SAD i arapskog svijeta

VL
CH
chemica
20:53 06.12.2019.

Dobro da mu nisu dali u ruke B52 ili nešto još veće, pa ga obučili kako da poleti i leti, ali ne i da sleti, eto, kao one njegove sunarodnjake iz 2001. Nikom čudno zašto Saudijce ne zanima sletanje, čak ni FBI-u.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
08:36 07.12.2019.

Ante Prosras ti opce ne zivis u Kanadi . Tamo se radi ko pas i nebi imao vremena cesto pisati.Ti i ovaj drugi sto kaze dase parking cuva u Rus sa puskom nikad nisi bio ovdje. Nevolim lazove koji izmisljajuu i nabacuju prljave stvar jeste dno.Usporedivati Rus koja ima sto pedeset mil stanovnika. Ili kanadu koja ima oko dvadeset mil jeste glupost.Ovdje zivim vec duze vrjeme i nikada nisam vidio strazara sa puskom u ruci haha gluposti.Pa ovdje te odmah vode Rusija je zemlja sa najvise nacija na svjetu i svak zivi u miru i slobodi. Nitko me nije upita sta sam i kosam. Za razliku od nas di nemogu dva sela ili susjeda zajedno.Pisao sam ti davno niste me slusali. Ti MASON RUDOLF P IVAN ISTINA i drugi navijaci.Pa vi gledate previse HOLIVUD a tamo ubistva svaki dan desetine strava.Bez zdrastvenog osiguranja preko sto mil ljudi pedeset mil bez krova nad glavom.Strava pa jedna zemlja mora imat zdrastveno osiguranje sto je najvaznije.Drugo puno ste investirali U Sir I Venecu a dobitak nula.Vidis i najveci Amer saveznici kupuju od Rusa Oruzje. MacronNjemci Talijani okrecu se prema Rus. Prije cetri dana Rusi otvorise plinovod SILA SIBIRA preko osam ipl tisuca km za Kinu. Hoce Indija Obje Koreje. Japan. . Njemci SJEVERNI TOK .TURSKI TOK . Tosu stotine tisuce milijardi. Rusi uvezali dva kontinenta sa rorama cjevin. I sad kmecite tu ispadate nikogovici.Rusi vam se smiju a htjeli ste naskodit Rusiji.Eto samo zbog toga pisem sto ste jadni zavidni kmecite i ljubomorni. Ovdje se radi.

VL
2
2
22:03 06.12.2019.

hehe... lagao bih kad bih rekao da mi je žao...

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
16:39 06.12.2019.

Pa tamo su svaki dan ubistva .Prije je bilo svaki deset dana ubistva tamo vlada velika nesigurnost. Nesmis ici na ulicu Ovim putem zelim pozdravit RUDOLFA. P ANTU POSRASA. MASONA jer zive tamo dase paze. Pozdravio bi i nase domace Amere jer s veci Ameri od svih amera. Sta oni kazu na sve ovo. Nitko ne pise dasu Moskva i Sankt Peterzburf proglaseni najljepsim gradovima na svjetu. Po arhotekturi Cistoci i sigurnosti. U ovom gradu Moskvi.megapolisu mozes biti na ulic u pola noci ili dana .Bezbrizno odmarat se setati sve spokojno..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.