Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽASAN NAPAD
Povratak na članak

Francuske obavještajne službe optužuju: Napad sarinom nosi potpis Damaska

U napadu izvedenom 4. travnja na Kan Šejkun, u pobunjeničkoj zoni, poginulo je 87 osoba, od kojih 31 dijete

Komentari 21

DU
Deleted user
13:45 26.04.2017.

čiji potpis nosi smrt 36 žena i djece u Američkom bombardiranju Mosula prije 15 dana....

VL
NE
nevjerujženikojalaže
18:51 26.04.2017.

drugačije će govoriti kada le pen preuzme vlast.

VL
ML
Mlakar
16:58 26.04.2017.

francuske sluzbe lazu.jer tako su rekli i za Irak ,toboze Sadam husein je bacio otrov na svoj narod,ubio djecu i zene i blabla, tako i sada kazu Asad bacio otrov na djecu i zene blabla zasto bi asad bacio otrovrov na svoj narod kada ima sve prednosti u ovom ratu ????? !!!!!!!! o prava istina je da teroristi bacaju otrov,a ne neko drugi i ako ih ne sprece bacace opet

VL
LI
Liberdad
14:40 26.04.2017.

"Francuska je odlučila podijeliti sa svojim partnerima i svjetskim javnim mnijenjem informacije kojima raspolaže" - od kud im te informacije, gdje su dokazi, kako su do njih došli, što to znači potpis Damaska????!!!!! Istinski degutantno...

VL
LI
Liberdad
15:24 26.04.2017.

Osim toga što oni imaju sad dijeliti informacije? Zar oni nisu bili sigurni taj isti dan kad se taj takozvani napad dogodio? Zar nisu s radošću pozdravili Trumpovo granatiranje koje je ubilo 10 ljudi? Kakvo je to dijeljenje informacija sad,, a odmazda je već izvršena? Što to za njih znači? Gdje je tu međunarodno pravo? Kako se mogu pogledati u ogledalo?

VL
Avatar Zvjerinjak1
Zvjerinjak1
15:36 26.04.2017.

Nije mi jasno što ovdje nije jasno! Asad je i sam rekao da su avioni raketirali Al-nusrino skladište oružja. Ako je Sarin proizvod Sirije, znači li to automatski da ga je sirijska vojska upotrijebila ili je logičnije objašnjenje da je plin iscurio iz skladišta nakon raketiranja istog. Ako je Sarin zaista bio u zrakoplovnoj bazi sirijske vojske koju su Ameri raketirali, zar te iste "brižne" Amere nije bilo strah da će raketiranjem osloboditi Sarin i pobiti civile na Asadovoj strani? Laži za naivne!

VL
DU
Deleted user
14:03 26.04.2017.

Francuskoj obavještajnoj službi nije malo čudno da su ljude koji su otrovani kako kažu sa sarnimo spasitelji spašavali sa golim rukama bez ikakve zaštitne opreme.

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
18:15 26.04.2017.

svi se koriste otrovima i točka na to jednom rječju al je asad bar nešto dao dok drugi rade isto i nikom ništa i da upotrijebim več rečeno sad mu to nije niti potrebno kad dobiva rat s saveznicima i tuče one na svim frontama

VL
OO
oooooooooo
04:18 27.04.2017.

naravno da je sarin pa oni imaju dobre laboratorije I nemislim da lazu a ko je englezima I francuzima dao uzorke sarina I odakle su dosli to nitko nezna a izgleda da to nikog vise niti nezanima ali ima jedann mali problem naime rusi su uvecali fotografije kontaminiranih I htjeli ih predociti na un sjednici ali nisu mogli jer su se neki protivili a pogotovo engleski predstavnik koji je skoro posizio a na fotografijama se vidi da kontaminirani imaju prosirene zjenice a od sarina se zjenice zapravo suzavaju, sramota tako "napredni" I "exeptional' a neznaju ni dobro slagat

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
23:08 26.04.2017.

Iz pouzdanih izvora, obavještajna služba Andore je potvrdila vjerodostojnost.

VL
ST
stomugromova
13:53 26.04.2017.

Rusi su tražili pristup neovisne komisije UN,ali su Ameri to rezolutno odbili.Kako cionisti kontroliraju i francuske ,britanske i njemačke tajne službe.tako nije problem donijeti zaključak koji je temeljen na lažima.White Helmets i unaprijed režirana scena zločina,bez maski i bez zaštitne odjeće,Tako nešto je moguće samo u cionističkim crtanim filmovima.

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:50 26.04.2017.

Francuzi stari kolonijalni gospodari ne mogu prezaliti "dobre stare dane" kada su u sred I svjetskog rata (kojeg su tada gubili) 1916 tajnim Sykes-Picot ugovorom djelili dio tadsnjeg Otomanskog Carstva, znajuci da americki i europski cionisti takodjer tajno dogovaraju s britanskim ministrom vanjskih poslova Balfour-om uvodjenje SAD-a u rat kako bi porazili Njemacku i od njemaca naplatili Rothscild-ovo financiranje rata odnosno dug Velike Britanije i Francuske te pripremili teren za cionisticku tvorevinu na bliskom istoku, koju su kasnije 1917 stavili na papir tzv. Balfourskom deklaracijom. Mali brkati kaplar nije bio odusevljen tim zakulisnim radnjama kada su cionisti tajno zabili noz u ledja Njemackoj, sto je izmedju ostalog i opisao u svojoj jako poznatoj knjizi. Proslo je 100 godina i nista se nije promjenilo.

VL
Avatar commentator
commentator
21:31 27.04.2017.

Samo ako je Damask toliko mentalno retardiran da ide bacati te otrove po civilima baš nakon što su se 'merianski vojnici instalirali u Siriju (radi navodne "borbe protiv isila" : ) Asad ide bacati otrov po narodu po onom naroduu koji ga drži na vlasti svih ovih godina patnje. Baca otrov sa 'merikancima upravo pristiglima, znajući da isti samo čekaju da Asad pusti plin iz nečistnice, pa da raspale pola svijeta protiv njega. Tko bi bacao plin (pod uvjetom i da ga ima,) po civilima u tim okolnostima? Ja ne bih, i kad bih bio takozvani "diktator."

VL
ML
Mlakar
17:27 26.04.2017.

e moj Zapade, vasa demokratija nista ne vredi, kazete asadov rezim, a ne kazete teroristi, oni koji otrovom ubijaju djecu mogu biti samo teroristi.,e moj zapade ne smete reci pravu istinu

VL
DU
Deleted user
12:14 27.04.2017.

A tko je na kraju svega te bojne otrove izmislio nego Zapad pa nisu ga valjda arapi izmislili.Oni se njime samo sluze kao i oruzjem koje je zapad izmislio..Onaj Svedjanin Nobel koji je izmislio dinamit ima ruke pune krvi.Kako bi bilo da priznamo da smo puno toga dobrog izmislili ali i puno toga loseg.Pa zar ne prodajemo oruzje drugima da bi se oni medjusobno pobili.Nije fer reci pa sto oni stime rade to nas ne zanima, zar nemamo neku odgovornost u tome.

VL
RA
ranko75
21:42 28.04.2017.

Dokazi gospodo francuzi! Ako imate dokaze pokazite ih, ako nemate, zacepite gubicu i prestanite da klevecete.

VL
Avatar mofo
mofo
14:36 26.04.2017.

Ma lažu, bolje vjerovati novinaru večernjeg šta je sa Assadom popio kafu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.