Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NETKO JE IZBODEN'
Povratak na članak

Napad na Novom Zelandu: Policija ubila terorista nadahnutog IS-om, pojavila se i snimka

Od šestero ranjenih ljudi, troje je u kritičnom stanju, jedna osoba u teškom, a jedna u umjereno teškom stanju, rekla je služba hitne pomoći St John.

Komentari 5

Avatar Asterix
Asterix
10:52 03.09.2021.

Ako im je bio poznat 6 godina postavlja se pitanje zašto nije bio deportiran. Političari bi trebali osvijestiti da običan puk nema tjelohranitelje.

VL
ZG
zg1985
11:29 03.09.2021.

sutra i u vasem mjestu..cirkus talibano

VL
DU
Deleted user
10:54 03.09.2021.

Bitno je da je policajka imala brnjicu i rukavice... Zamislite tragedije da ih nije imala i slučajno tako zarazila terorista! Doduše onda bi mogli pisati da je umro od corone...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.