Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabok

Naoružani razbojnik iz Tifonove benzinske odnio cijelu blagajnu

benzinska tifon u karlovcu
PIXSELL
19.08.2010.
u 13:01

Zatražio je novac, no djelatnici su u panici pobjegli. Kako nije mogao uzeti novac iz blagajne niti je imao vremena otvarati je, odlučio se odnijeti sa sobom cijelu blagajnu. Nije se previše usrećio, unutra je bilo tek nekoliko stotina kuna

ZABOK - U srijedu navečer nešto prije 22 sata, nekoliko minuta prije zatvaranja na Tifonovu benzinsku crpku u Zaboku upao je maskirani razbojnik s nožem u ruci. Od dvoje djelatnika zatražio je novac, a oni su na to u panici pobjegli, ostavivši razbojnika samog. Kako nije mogao uzeti novac iz blagajne niti je imao vremena otvarati je, odlučio se odnijeti sa sobom cijelu blagajnu. Međutim, vjerojatno se nije previše usrećio kad je vidio da je u njoj bilo tek nekoliko stotina kuna.

Policija je ubrzo stigla, no razbojnik je u međuvremenu pobjegao kroz obližnje polje. Kako doznajemo, trag preko ceste do polja pratio je policijski pas koji je policajce doveo do do blagajne, ali u njoj više nije bilo novca.

Zagorski policajci i dalje tragaju za razbojnikom.

Komentara 3

MM
Mladen Miletić
15:14 19.08.2010.

Naoružani razbojnik iz Tifonove benzinske odnio cijelu blagajnu, sram ga bilo; sa druge strane neki Hrvati nevole gledati djecu svoje male hrvate kako gladuju i plaču !

MR
mrAntonio
20:37 19.08.2010.

E moj mister1x5 baš si biser,šta će pljačkaš najest djecu sa tih nekoliko stotina kuna? Pa kad se odlučio na tako nešto mogao je otić ravno u banku jer ako ga nađu ista mu je robija,za ovih par sto kuna dobit će 3-4 godine,a da je odnio 1.000.000kn na pljački banke nebi dobio više od 5 godina robije.... ovo je neki narkoman kojemu je trebalo za gramić droge pa mu se pumpa našla prva na putu do dilera...

GA
Garibaldi
15:24 24.08.2010.

Jednostavnije bi bilo usetati u HDZ na Markovom Trgu ,oplackati te iste koji nas plackaju vec godinama da osjete sta je to placka mozda bi prestali da nas dalje pljackaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije