Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTVARIO SNOVE
Povratak na članak

Nakon života u inozemstvu vratio se krenuti ispočetka: 'Srce me vuklo, odlučio sam se boriti'

Čovjek s vremenom shvati da nije problem u najljepšoj zemlji u Europi već u ljudima koji nisu omogućili temelje za dobar život, smatra Dario Biškup

Komentari 17

DU
Deleted user
15:00 20.03.2021.

Pandemija će utjecati da ih se vrati sve više iako i brojnost migranata u Europi doprinosi razmišljanju da su u domovini najsigurniji. Dobro došli svi Hrvati u Hrvatsku, jedinu našu. Vlast ćemo riješiti na izborima, samo treba raditi i graditi.

VL
JA
jadnatikoza
13:55 20.03.2021.

Super, ode ih 100 a 5 ih se vrati

VL
CR
Crafter
14:11 20.03.2021.

Ja se vračam, nakon 5 godina u inozemstvu. Vračam se u svoj Zagreb jer se rastajem i mogu reći da vjerujem da ću biti sretan jer osim što se vani živjelo lagodnije i bez stresa, nekako taj neki umjetni osječaj da si se prilagodio i da je to to, nije uspio zasjeniti tj pobjediti onaj pravi i fantastični osječaj koji imam u svom rodnom gradu i među svojom ekipom i entalitetom gdje sam odrastao.

VL
MA
Magistrica
13:41 20.03.2021.

Treba se vratiti Bogu, jer bez Boga nema BOGatstva.

VL
Avatar TheJack
TheJack
13:52 20.03.2021.

Suplja prica. Trebao je otkazati francuskoj tvrci, pa okusati srecu.

VL
DU
Deleted user
09:01 21.03.2021.

On radi u Francuskoj tvrtki, a sjediste tvrtke moze biti bilo gdje u Evropi. Mozda je u pitanju ceznja, rekao bih da je u pitanju njegov privatni zivot, jer kad imas troje djece i kad dodje vrijeme da krenu u skolu, potrebna je pomoc kod lekcija i domacih zadaca, a s obzirom da je to Francuska potrebno je dobro poznavanje jezika, povijesti i kulture.

VL
KO
Kokoiduhovi
17:51 20.03.2021.

Pa sad, ili je čovjek jako naivan ili je riječ o nečem ozbiljnijem. I mnogi koji smo ostali tu, koji smo i izlazili na izbore (a ne samo njurgali doma), koji smo radili krajnje profesionalno, odgovorno, marljivo....ostali smo teško i gorko razočarani, ne samo lopina koje sve vode i organiziraju, nego i ljudima koji radije naginju pivu ili gemišta, češu škembu i leže čak i kada treba samo izaći na birališta - ali im je sve fuj i bljak. Lik ili ima debelu vezu koja će ga uhljebiti, ili nekaj ne valja

VL
VO
vonstauffenberg
14:59 20.03.2021.

Čuj ovo,on se odlučio vratiti i boriti hahaha. Momak, u Hrvatskoj se ništa ne mjenja 31 godinu od kad država postoji. Ili ćeš se upisati u HDZ i postati uhljeb ili ćeš raditi za šipak. Borit ćeš se ti doo penzije i ništa nećeš izboriti. Brzo ćeš ti opet u inozemstvo kak se meni čini.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.