Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Nakon 'Utopije' više nas nitko ne smije obmanjivati da smo u recesiji

Kad vidimo dokumentirano kako su nas potkradali sa smiješkom na licu i Hrvatskom u ustima, možemo biti zadovoljni što smo još na nogama

Komentari 2

KA
KaNiDora
13:47 11.03.2015.

gradimo zatvore... i psihijatrije

VL
BA
bakulušić
21:23 11.03.2015.

Gospodin Oremović bi nešto "...prepolovio barem na pola". Sigurno je negdje čuo onu antologijsku "...pola meni, pola tebi, pola Bagi..." pa misli da se nešto može prepoloviti na više dijelova. Onda bi vjerojatno i onaj "precjenjeni" dokumentarac o ubojstvima u Titovo ime prepolovio na sto dijelova pa svake godine prikazao jedan dio. Jer, zašto bi ljudi gledali što je bilo ružno prije devedesetih. Važno je da vide što je ružno poslije devedesetih, odnosno, poslije "zlatnih osamdesetih".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.