Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zločin u Rijeci

Nakon ubojstva s lažnim papirima utekao iz zemlje pa se ipak vratio

'zatvorenici lisice'
''
02.12.2011.
u 18:27

U Zagrebu uhićenog A. P., podstanara iz kuće u kojoj je živio i ubijeni, policija “dovodi u vezu s ubojstvom” i još istražuje

Nakon neslužbene informacije da je u četvrtak predvečer u Zagrebu uhićen muškarac osumnjičen za ubojstvo građevinskog radnika Mehmedalije Smailovića zvanog Dalko (49), 37-godišnji podstanar koji je kao i ubijeni živio u istoj kući u Bezjakima, riječka policija danas je tek potvrdila da je “na kriminalističkom istraživanju u Rijeci jedna osoba koja se dovodi u vezu s ubojstvom u Marinićima”.

Vlasnica kuće nakon povratka s puta u nedjelju poslijepodne pronašla je mrtvog Smailovića u iznajmljenoj garsonijeri. Bio je zakrvavljene glave, ubijen udarcem u glavu, najvjerojatnije željeznom šipkom. Policija je krenula u rasvjetljavanje okolnosti zločina, a indicije i neki tragovi vodili su ih u smjeru drugog podstanara, A. P. (37), kojega gazdarica nije zatekla u kući pa ga je i to učinilo sumnjivim. Kako se doznaje, pobjegao je u inozemstvo koristeći se lažnim dokumentima, a nakon povratka, u Zagrebu je pao u ruke policije.

Za razliku od Dalka, za kojega su gazdarica, prijatelji i kolege imali samo riječi hvale i nisu mogli dokučiti zašto je marljiv i pošten čovjek postao žrtvom ubojstva, o drugom podstanaru govorili su kao o osobi prijeke naravi. Gazdarica bi bila najsretnija da ondje nije stanovao, no od straha mu nije otkazala stan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije