Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Nakon svađe na raskrižju vozač nožem nasrnuo na pješaka i ubo ga

Vozač, s kojim su u automobilu bili supruga i beba, tvrdi da ga je pješak provocirao. Pješak sklon nasilju tvrdi da ga vozač nije propustio te da je odmah na njega nasrnuo nožem.

Komentari 8

LU
luena
15:18 14.02.2010.

Izjave u sukobu interesa...supruga vozaca ce za muza svjedocit,a za ubodenog djevojka... Da imaju imalo pameti ,jedan i drugi proslo bi sve bez takvih dogadjanja...Budale obojica.

VL
OB
-obrisani-
20:54 14.02.2010.

Žena i beba? To bi trebalo biti olakšavajuće? Ostavio priklanog i otišao? Tome treba oduzeti i ženu i bebu i slobodu na dugo dugo. Sačuvaj me bože....izaći iz auta sa nožem i klati nezadovoljnike? Taj treba psihijatra a ne samo istražitelje...

VL
MP
mparac3
22:02 14.02.2010.

U obrnutom slucaju, tj. ukoliko je pocinitelj Hrvat, a zrtva Srbin, povijesno iskustvo nas uci (okrsaj Blazevica s podivljalim Jovom i njegovim psom bez brnjice) da ce pocinitelj biti sankcioniran, te svrsiti u tamnici ili ludnici......

VL
DU
Deleted user
15:22 14.02.2010.

nebi bilo na odmet staviti ime grada ?

VL
LU
luena
15:32 14.02.2010.

Mene osobno ne zanima u kojem gradu je bilo,nit tko su ...Budala ostaje budala,u ovom slucaju obojica.

VL
GL
glzr
15:39 14.02.2010.

Treba od malih nogu učiti dijete kako se efikasno rjesavaju konflikti...tko ce ovim budalama uzeti dijete prije nego bude prekasno?

VL
DU
Deleted user
16:08 14.02.2010.

Neovisno o ovom incidentu, dajte neka novinari jednom provjere koliko traje dok vam se kao pješaku upali zeleno na Zg aveniji kad su prometne špice. To je ogroman problem za sigurnost pješaka jer traje i po 5 minuta dok se naposljetku ne upali zeleno (npr. Zagrebačka av. i Zagrebačka cesta križanje), a i kad se upali ulijeću vam automobili na pješački prijelaz koji skreću dok vi morate polutrčkarati jer nema šanse da bi u stvarnosti prešli cestu dok traje zeleno. Tko je to projektirao i tko je pustio takvu praksu da vas naprosto gone da prelazite tako prometne ceste dok vam je crveno!? Neka novinari priupitaju one nadležne za promet i vjerojatno će vam potvrditi da su pješaci na ZG aveniji kao zečevi za odstrel. Tako prometna avenija, najveća arterija grada, pa bez pothodnika za pješake?

VL
MP
mparac3
21:57 14.02.2010.

Ako je ova sto je potegao noz Srbin, a zrtva Hrvat, povijesno iskustvo nas uci (slucaj Ribnjak) da za pocinitelja nikakove sankcije biti nece, niti ce na nozu biti pronadjeni tragovi krvi... Pa sve i da ovaj (poput ubojice s Ribnjaka) prizna pocinjeni zlocin, i pokaze policiji gdje je odbacio noz.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.