Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žarište u hrvatskoj

Nakon svadbe s 200 uzvanika, dio gostiju zaražen. Na ulazu u salu nitko nije provjeravao Covid potvrde?

sVADBA
Pixabay
15.07.2021.
u 10:36

Dva dana nakon svadbe članovi obitelji mladenaca bili su pozitivni na koronavirus

Devet je osoba zaraženo koronavirusom u protekla 24 sata na području Koprivničko-križevačke županije, što je najveći dnevni broj zaraženih proteklih tjedana. No, čini se kako to nije kraj širenju epidemije.

Izgleda kako je novo žarište velika svadba prije desetak dana u Peterancu kod Koprivnice na kojoj se udavala medicinska djelatnica, a mnogo uzvanika bilo je medicinske struke, otkriva danas Glas Podravine.

Na svadbi je bilo oko 200 uzvanika, a dva dana nakon svadbe članovi obitelji mladenaca bili su pozitivni na koronavirus. Glas doznaje kako su se “uzvanici na svadbi ponašali kao da koronavirus ne postoji, čaša s vinom kolala je cijelom salom i svi su pili iz nje, a na ulazu u salu nitko nije provjeravao imaju li gosti Covid digitalne potvrde”.

Čak je i djevojka koja je trebala biti mladenkina kuma bila zaražena prije svadbe, pa se pretpostavlja kako se epidemija počela širiti još na djevojačkoj večeri. Mladi par koji se vjenčao nije želio ništa komentirati.

Ključne riječi

Komentara 61

Avatar ŠTO_DALJE
ŠTO_DALJE
12:26 15.07.2021.

U Grčkoj prosvjede ispred parlamenta protiv cijepljenja vodi doktor kardiolog. Čujem sad u vijestima na hrvatskom radiju!

HE
Henn
13:38 15.07.2021.

Ovo je vaš svakodnevni podsjetnik da je vlada zatvorila većinu uslužnih djelatnosti, sve škole, spriječila vas da radite, viđate se s obitelji ili prijateljima, putujete ili se bavite sportom i vidite bilo kakvu sportsku ili kulturnu manifestaciju. Ako se usudite ovo preispitivati, vi ste ‘teoretičar zavjera

GA
Galore
16:42 15.07.2021.

Živjeli mladenci!BVB

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije