Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

Nakon svađe ga zidarskim čekićem izudarao po glavi

Policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
12.12.2018.
u 14:00

Tužiteljstvo je u optužnici tražilo i da se 46-godišnjaku produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Muškarac (46) optužen je za pokušaj ubojstva, a optužnicu je protiv njega podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Splitu. Optužen je da je 15. listopada 2018. u 14,15 sati na području Županije splitsko-dalmatinske, nakon verbalnog sukoba s 43-godišnjakom, na njega fizički nasrnuo te ga je zidarskim željeznim čekićem više puta udario po glavi.

U daljnjem napadu spriječio ga je slučajni prolaznik koji mu je oduzeo čekić iz ruke. Napadnuti muškarac je zadobio ozljede opasne po život te je prevezen u KBC Firule gdje je hitno operiran.

Tužiteljstvo je u optužnici tražilo i da se 46-godišnjaku produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela.

>> Pogledajte kako je zaposlenik oteo nož pljačkašu 

Ključne riječi

Komentara 2

UU
uhljeb u holdingu
14:42 12.12.2018.

Ima jedan bosanac u Zagrebu koji to radi kamionskim klocnama isto tako gotovo na smrt čovjeka udario. Ali dolijat će on kažu mi kad tad, to se ne zaboravlja i neoprašta nikada.

ST
stric7
15:04 12.12.2018.

...sada ovog izudarat par puta istim tim čekićom po njegovoj ludoj glavi ... i niko nikom....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije