Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preminuo zaštitar

Nakon sukoba u Biogradu uhićen i načelnikov sin: 'Ja ne odgovaram za njega, on ima svoju obitelj'

Tučnjava u klubu u Biogradu, preminuo zaštitar, dvije osobe privedene
Dino Stanin/PIXSELL
22.05.2023.
u 16:12

Još se čeka nalaz obdukcije koji bi trebao rasvijetliti od čega je točno umro zaštitar u klubu u Biogradu. Policija je objavila nove detalje, a među uhićenima je navodno i sin načelnika Svetog Filipa Jakova.

"Mogu samo reći da ja ne odgovaram za njega, on ima svoju obitelj i 30 godina, dvoje djece, prvo njima treba dati odgovore, a ja ću reći sve kad se vratim i sagledam situaciju, i mene je sve ovo zateklo, na putu sam. Čim se vratim i vidim sa suprugom i ostatkom obitelji što se točno dogodilo spreman sam dati izjavu. Ja odgovaram samo za dvoje svoje mlađe djece, a ovi drugi imaju svoje živote", to je za 24sata rekao načelnik Svetog Filip Jakova Zoran Pelicarić, čiji je sin, prema pisanju lista, među osumnjičenima za sukob u klubu u Biogradu.

Zadarska policija oglasila se o incidentu do kojega je došlo ovoga vikenda u noćnom klubu u Biogradu, gdje je u tučnjavi preminuo 54-godišnji zaštitar kluba. Zasad je poznato kako su zbog sumnje u sudjelovanje u tučnjavi privedena četvorica mladića te će se protiv njih podnijeti kaznena prijava, no još nije poznat uzrok smrti zaštitara.

VEZANI ČLANCI: 

Policija kaže kako četvoricu mladića u dobi od 31, 30, 24 i 23 godine sumnjiče da su sudjelovali u tučnjavi, zbog čega će protiv njih biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru. Nakon što se dovrši kriminalističko istraživanje, osumnjičeni će biti predani pritvorskom nadzorniku. 

''Također, provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su dva hrvatska državljanina u dobi od 25 godina i jedan hrvatski državljanin u dobi od 22 godine počinili prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na naročito drzak i nepristojan način vikom, svađom i naguravanjem, i tako su narušavali mir drugih posjetitelja ugostiteljskog objekta. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja uz optužni prijedlog policija će ih danas prepratiti na Kazneno-prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru. Policijski službenici nastavljaju provoditi kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti događaja te identificiranja ostalih sudionika ovog događaja, a radnje i mjere iz svoje nadležnosti provode i djelatnici odjela inspekcije Ravnateljstva civilne zaštite i Državnog inspektorata'', izvijestila je u ponedjeljak policija.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije