Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u cetingradu

Automobil se zabio u autobus. Nakon sudara oba vozila izgorjela!

sudar,izgorio auto,Ceringrad,izgorio autobus
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/12
18.02.2015.
u 13:18

Vozač automobila je ozlijeđen i prevezen u karlovačku Opću bolnicu. Vatru na vozilima gasili su vatrogasci DVD-a Cetingrad i Slunj

Nakon direktnog sudara na cesti u Cetingradu, u blizini granice s Bosnom i Hercegovinom, u Karlovačkoj županiji u potpunosti je izgorio osobni automobil pulskih registarskih oznaka i autobus lokalnog poduzetnika.

- Izlazio sam s autobusom na cestu, prošao tek stotinjak metara, da bi se u mene zabio vozač automobila. Kako je riječ o benzincu, odmah po sudaru automobil i autobus su se zapalili i potpuno izgorjeli. Imam štetu od oko 60.000 eura - kazao nam je Mile Valentić, vlasnik obrta Valentić tours Cetingrad koji se bavi prijevozom, ima agenciju za turizam, ali i građevinske strojeve. Ni sam ne zna od kuda se vozač, koji je išao prema Maljevcu, stvorio i kako je prešao na drugu stranu i sudario se s njim.

 Vozač automobila je ozlijeđen i prevezen u karlovačku Opću bolnicu. Vatru na vozilima gasili su vatrogasci DVD-a Cetingrad i Slunj.

>>Pijan vozio zaprežna kola, jedna osoba poginula

>>Autobus iz BiH udario i ozlijedio biciklisticu u Županji

Komentara 4

SK
stjepan.kulfa
14:01 18.02.2015.

strasno,sva sreca pa nema ljudskih zrtava

OB
ObrenM
16:33 18.02.2015.

Po tipu osobnog vozila ( sa sportskim felgama) uvjeren sam,da je izazivac nezgode mladji vozac,koji se dokazuje opasnom voznjom bez refleksa i pameti.Sreca da u busu nije nitko povrijedjen,a za takove kao on nije me briga.Koliku odstetu za ce dobitii za izgoreni autobus vlasnik.Vjerojatno 30% od trzne vrijednosti,te doci u probleme nastavka poslovanja,radi stetocine.

GR
Grabarska
16:49 18.02.2015.

Nedaj se Mića,bit autobusa !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije