Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemilosrdna hajka
Povratak na članak

'Nakon što je Janša tvitao da smo kurve, stižu nam prijetnje smrću i bijeli prah'

Slovenske novinarke Mojca Šetinc Pašek i Evgenija Carl mete su divljačkih napada

Komentari 7

IM
Ivan_Milinović
18:37 24.06.2020.

Aha, znači i u Sloveniji je državna televizija familijarno utočište "nepristranih" novinara koji dane provode razmišljajući kako nekoga povezati sa bilo čim ekstremnim.

VL
DU
Deleted user
20:31 24.06.2020.

Čestitke Janši ! Čestitke Orbanu ! Čestitke i Trumpu !

VL
NE
Nepokolebljiv
15:19 25.06.2020.

Pogled na fotografije ovo dvije "majde" otkriva sve sta je Jansa navodno kazao da je barem djelomicno istina! Jak izvor fotografskog svjetla potvrduje da su "dame" izraubana lica: bore duboke kao "Veliki kanjon Colorada". Dama davno prezivjela 50-ti rodendan pokazujee prwko 10 cm "razdjeljka" medu necim sto s davno moglo nazvati dojkama. Zanosni, zavodljivi, maglicasti pogledi potvrduje da su izvan forme ali i da su nekada bile u boljoj formi. Izraubana lica pa je za vjerovati izraubano i sve drugo. Jedino ne vjerujem da su prostitutke - tesko da bi netko bio dovoljno desperatan pa pristati platiti "hrvanje" slobodnim stilom s tim "majdama".

VL
TO
Tomst
11:21 26.06.2020.

Slovenska javnost a bogami i hrvatska . mete su divljačkih napada antifnog novinara denisa romca i slovenske televizije, na dostojanstvo i razum poštenih slovenaca a bogami i hrvata!!

VL
PE
penelopea07
20:21 24.06.2020.

Ovo je sve Angela Merkel kriva, radi nje i njenih prijatelja islamista terorista, sve se ovakvi kotrljaju na vlast u svim drzavama po Europi da se otarase nje bolesnice sto terorizira Europu i svijet sa teroristima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.