Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak u hrvatsku
Povratak na članak

Nakon sedam godina vratili se iz Njemačke i započeli posao: 'Odluka je bila ispravna'

Odluka o povratku javila se supružnicima Živković nakon jednog godišnjeg odmora kada je, kaže Petar, shvatio da i u rodnim Vinkovcima ima posla za njega. Uselio se u vinkovački Poduzetnički inkubator i potporama zavoda za zapošljavanje kupio strojeve.

Komentari 11

Avatar Payback
Payback
22:17 11.02.2023.

Jako lijepo da pišete o tome! Mogu to samo potvrditi! Ima posla, EU tržište je ogromno, kvaliteta života u Hrvatskoj je jako dobra!

VL
BU
burza
22:24 11.02.2023.

A sad sljedi pljuvanje po tim ljudima na komentarima

VL
VL
Vladek37
08:27 12.02.2023.

I ja sam od onih koji se vratio i zarađujem više nego u Njemačkoj.

VL
KI
kiseli
07:34 12.02.2023.

Što bi ja sad trebao reći na ovo? Jedna lijepa priča ili priča čovjeka koji donosi krive odluke u životu? Prva je bila da je digao kredit u RH koji nije mogao vraćati pa je bio prisiljen otići u Njemačku. Sada kada ga je uspio vratiti i nešto staviti sa strane odlučio je ponovno dići kredit i pokrenuti posao u RH. Ako slučajno opet ne bude išlo ponovno će se vratiti u Njemačku. Zašto ne pišete o ljudima koji nisu išli u nikakvu Njemačku već su od početka ovdje ,bore se, žive i rade u ovoj jadnoj državi, nikada nikome ostali dužni i jedino što žele je da ih se pusti da žive i rade svoj posao?

VL
SA
sambo
07:47 12.02.2023.

Svatko zna najbolje svoje mogućnosti ili želje...Niti želim hvaliti one koji su ostali, niti hvaliti one koje su otišli, ali ovakav slučaj je rijetkost....više je onih koji su otišli ili odlaze...

VL
Avatar barba_barba
barba_barba
18:03 12.02.2023.

Ko će, ako ne vridni i ponosni Slavonci.

VL
DU
Deleted user
06:45 12.02.2023.

Bravo, svaka čast.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.