Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj agonije Novogradiščana

Nakon puna tri tjedna napokon dobili vodu za piće

voda
Borna Filic/PIXSELL
03.10.2014.
u 14:15

Bez pitke vode Novogradiščani su ostali još 13. rujna, kada je zbog naglog podizanja vodostaja Šumetlice i akumulacije Bačica došlo do zamućenja na crpilištima

Nakon puna tri tjedna, Novogradiščani su danas napokon ponovno dobili vodu za piće.

Naime, iz Komunalnog poduzeća Slavča javili su kako su rezultati analize uzetih uzoraka vode s cijelog vodoopskrbnog područja ove tvrtke pokazali kako voda u potpunosti odgovara zakonskim odredbama o ljudskoj potrošnji.

Bez pitke vode Novogradiščani su ostali još 13. rujna, kada je zbog naglog podizanja vodostaja Šumetlice i akumulacije Bačica došlo do zamućenja na crpilištima. Iz istog su razloga stanovnici ovog mjesta bez vode bili i veći dio kolovoza.

>> Voda u Novoj Gradiški ponovno nije za piće

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije