Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mili brate, što si učinio

Nakon priznanja Željko Kerum uzeo slobodne dane i nestao iz Splita

Željko Kerum
Ivo Čagalj/24sata
21.10.2009.
u 18:31

Kruže i različite glasine o Kerumu i Fani, svi, odjednom, odavno znaju za njihovu dugogodišnju vezu.

Još je Željko Kerum brisao znoj s lica nakon što je na svojoj TV Dalmaciji “urbi et orbi” objavio rastanak sa suprugom i vezu s ljubavnicom kad mu je zazvonio telefon. Nazvala ga je sestra i desna ruka Nevenka Bečić.

– Mili brate, što si to napravio – zavapila je Nevenka u slušalicu, što je Keruma gotovo posve dotuklo. Nije se mogao suzdržati, suze su mu potekle niz lice. Brišući znoj i suze maknuo se sa strane kako bi se donekle smirio.

Olakšao dušu

Navodno je Nevenka znala da brat ima ljubavnicu. Znali su to i Kerumovi prijatelji koji su mu nakon osvajanja vlasti postali i suradnici, o tome je “šuškalo” i pola Splita, no nitko nije znao da će Kerum baš te večeri “puknuti”.

Krešimir Macan ne čudi se Kerumovu istupu.

– On se dobro osjećao u svom studiju, u prijateljskom okruženju, a tištio ga je velik problem. Odlučio je u trenutku i istresao ga. Ne vjerujem da se posavjetovao s nekim – smatra Macan.

Razmišljao je odavno Kerum o tom potezu, no savjetovano mu je da pričeka da prođu izbori. Ovako je kao gradonačelnik priznao nevjeru, ostao na vlasti, ali i postao prvi splitski "poteštat" o kojem se čulo izvan države. Ne mogu zato doći sebi ni mještani Kerumova rodnog Ogorja. Konzervativna sredina zgraža se nad ponašanjem svoga Željka kojim su se do prije samo nekoliko dana ponosili.

– Ankica je krasna žena, skromna i dobra. Je... ti Željka i ljubavnice – govorili su mještani Ogorja u notese novinara. Šokirana majka Kata Kerum, koja je u svakom prijašnjem razgovoru nevjestu Anku kovala u zvijezde, nakon Željkova javnog istupa nije smogla snage ni izaći iz kuće u Ogorju, među susjede i rodbinu. Ne zna žena što bi rekla, draga joj je nevjesta Ankica, no Željko je ipak sin...

Glasine o sinu u Zagrebu

Nakon što je jučer priopćenjem zamolio medijske kuće da ga puste na miru, Kerum je danas, navodno, otputovao u Zagreb. Napustili su on i njegova Fani Horvat ljubavno gnijezdo na vrhu Ankičina Jokera te otišli u metropolu. Tako ni Jokerom nisu danas, kao prijašnjih dana, kružile vojske zaštitara koji su Željka i Fani čuvali od (pre)znatiželjnih očiju i objektiva.

Ima Kerum u Zagrebu barem dvije kuće, prijavio ih je u imovinskoj kartici. Uzeo je četverodnevni odmor, neće sjediti u gradonačelničkoj fotelji, pa je stvari u svoje ruke već danas preuzeo njegov zamjenik Jure Šundov. Primio je mađarskog veleposlanika, održao govor na otvaranju sajma SASO...

A njihovi glasači, građani Splita, ne prestaju zbijati šale s Kerumom. Nakon što su Jokera preimenovali u "Faker", dotakli su se i Joška Svaguše, predsjednika Hajduka. On je igračima odrezao rekordnu kaznu, svima uzeo po jednu plaću, kako bi prijatelju Kerumu, kruži šala, pomogao skupiti novac za alimentaciju!

Kruže i različite glasine o Kerumu i Fani, svi, odjednom, odavno znaju za njihovu dugogodišnju vezu. Tako se i priča da je Fani Kerumu još prije četiri godine rodila dijete, i to sina! Zato joj je Željko i dao sve te nekretnine, učinio od nje poslovnu ženu. Nije mu bila samo ljubavnica nego i majka djeteta kojeg je Željko želio dobro zbrinuti. Dječaka navodno čuva neka gospođa u Zagrebu, a Fani i Kerum posjećuju ga kad god mogu.

Politički korektan

Kako se javno priznanje bračne nevjere može odraziti na političku karijeru komentira politička analitičarka dr. Marijana Grbeša.

– Splitski je gradonačelnik rekao istinu i u tom smislu postupio krajnje politički korektno i pozitivno. Takav iskreni potez Kerumu može donijeti više pluseva i minusa, nego što bi mu možda opala popularnost. Bolje je reći nego skrivati – kaže M. Grbeša te dodaje: – Političar koji skriva može ispasti lažov i bezveznjak u javnosti.

Ključne riječi

Komentara 32

CR
crocro
19:04 21.10.2009.

A da nije možda zauvijek napustio Splićane. Kako će sad dalje jadni ostavljeni i izgubljeni Splićani. Jer nema živuće osobe u Splitu koja bi ga mogla adekvatno zamijeniti. Koji peh.

PO
poduzetnik
22:15 21.10.2009.

Dobro je pa nije zbrisa´u BiH.

PO
poduzetnik
18:59 21.10.2009.

Je li uzeo ne placeno ili ce narod da placa njegove izlete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije