Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDIO DA JE NEVIN
Povratak na članak

Nakon presude za prikrivanje zlostavljanja djece australski nadbiskup napušta sve dužnosti

Nadbiskup Adelaidea Wilson u utorak je proglašen krivim zbog prikrivanja seksualnog zlostavljanja djece koja je počinio jedan katolički svećenik, a prema australskim medijima riječ je o najviše rangiranom pripadniku Katoličke Crkve u svijetu koji je osuđen zbog ove optužbe.

Komentari 15

KO
konoplja
09:07 23.05.2018.

Što je sada tu čudno, ništa novo rade to već 2000 godina, to im je temelj religije, i gle vraga uvijek se prikriva i uvijek drugi svećenici brane pedofila što znači da im to uopće ne smeta, vjerojatno uživaju u tome! Koliko je samo zla počinjeno pod simbolom križa!

VL
DI
Direkt
08:44 23.05.2018.

Čileanski su biskupi zatražili oproštenje zbog boli koju su svojim ozbiljnim pogreškama i propustima nanijeli žrtvama svećeničkog spolnog zlostavljanja, Papi, Božjem narodu i svojoj zemlji.

VL
PR
pritiskovic
12:45 23.05.2018.

Što je više zla učinio time se više penje na hijerarhijskoj ljestvici...protiv takvih potpisi se ne prikupljaju...

VL
NE
nevjerujženikojalaže
13:41 23.05.2018.

zato mene čudi naš sustav, odnosno protiv sam tog da prvo crkva ide istraživati slučaj a ne nadležne institucije državnog aparata.

VL
Avatar sindarela
sindarela
10:01 23.05.2018.

Kako je kod nas završilo prikupljanje glasova o dozvoli popova da pipaju i siluju djecu bez da budu kažnjeni i šta kaže Ilčić Markić i Co na taj Katolibanizam

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:12 23.05.2018.

Toliko o brizi crkve za zivot rodjenih.

VL
RO
robertbruckner
19:00 23.05.2018.

primjer, od mojega pajdosa oba dve kceri bilje su napastovane i dodirivane od istog komunistickog ucitelja fiskulture

VL
RO
robertbruckner
18:59 23.05.2018.

A kaj je unda prinas skolji de je pol komunistickih ucitelji bilo pedofili?????

VL
DU
Deleted user
12:38 23.05.2018.

Ja sam cuo da ima i gorih od katolickih pojedinaca.

VL
TO
Toni70
10:51 23.05.2018.

Australski katolički nadbiskup Philip Wilson rekao je u srijedu da napušta sve svoje dužnosti, dan nakon što ga je australski sud osudio zbog prikrivanja seksualnog zlostavljanja djece. Glupost prikrivao isto kako odvjetnik liječnik ne smije okolo lajati nego štiti intimnost svoga pacijenta klijenta . Tako je i svećenik dužan da ne izdaje ispovijesti drugim radoznalima naivčinama ! Osim toga zna da sud ovo zemaljski je jako nenormalan i li neki kažu ne pošte glup politički . ( imate slučajeva gdje je 27 godina nepromočna presuda a pravomoćna savim drugačija - nevinost dokazana i to na brzak nakon destine godina suđenja i zatvora ...) . A ovo ovdje zna da če to Bog dobri Bog pravedno kazniti ... Ili ste čuli čitali da je netko ili nešto da je Bog loš nepravedan ???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.