Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFGANISTAN
Povratak na članak

Nakon pogibije hrvatskog vojnika novih 12 žrtava u Kabulu

Nijedna militantna grupa zasad nije preuzela odgovornost.

Komentari 4

AK
admine konjino jedna glupa ust
14:25 25.07.2019.

Sta rade i sta traze zapadni okupatori u Afganistanu,Libiji,Siriji,Pakistanu,Jemenu...i mi se cudimo k`o pura dreku,kad nam se desi takva tragedija.

VL
GV
golub Vaso
13:40 25.07.2019.

mi smo topovsko meso za imperiju u zalasku

VL
MI
miholjčan
10:17 25.07.2019.

Hrvatski vojnici trebaju ići samo u one mirovne misije u koje ih pozovu obje zaraćene strane. Ovako smo za jednu stranu agresori u tuđoj zemlji. Kao takvi smo za njih potpuno legeitimni cilj, a nemojmo se začuditi ako doživimo ii napade na našem tlu.

VL
VJ
vjaceslav
11:40 25.07.2019.

hrvatski vojnici su dio nato snaga i ići će gdje im se zapovijedi. u afganistanu nisu u nikakvoj mirovnoj misiji i oni to znaju i prihvaćaju, ako ne žele ili ne mogu, neka potraže sezonski posao konobara ili prodavača voća i povrća na nekoj tržnici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.