Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
unatoč odluci vlade
Povratak na članak

Nakon obustave cijepljenja AstraZenecom slovenska infektologinja poručila: 'Sigurno je'

Po njenim riječima, učestalost pojave krvnih ugrušaka kod ljudi koji su bili cijepljeni ne prelazi pojavu te komplikacije u općoj populaciji

Komentari 3

Avatar jerko.cvein
jerko.cvein
14:38 16.03.2021.

pazite na tijek novca!

VL
Avatar BOSNAROSNA
BOSNAROSNA
14:43 16.03.2021.

dosla je tiho i rekla je SIGURNO JE.... sad mozemo mirno spavati.... bas sam se bio zabrino.... al kad rece SIGURNO JE znao sam da je sigurno ona provjerila i daje vremenski period od 6 dana dovoljno da se provjere tako velike stvari.. POGLEDAJ iznjeli Vakcinu za 6 mjeseci ko nikad nisu imali vremena je testirati.. sad se pokazalo da ima problema i da se trebalo vise testirati a znamo svi da testvi traju i godina ALI u ovom slucaju je bilo dovoljno od prvog zgrusavanja 5-6 dana prije do danas je bilo dovoljno da se iz testira i da se zakljuci da je SIGURNO................ Pogotvo u SLOVENIJI jer tamo je centar svjetske farmacije.... za 6 DANA KOJI DAN GORE DOLE SU USPJELI NEVJEROVATNO.... DA SKUPE PODATKE DA SE VRATE NA VAKCINE DA PORVJERE I DA ONA PRVA OD CIJELOG SVJETA KAZE SIGURNO JE.... ONDA VALJDA JE.. STA VI MISLITE?

VL
NE
Nepokolebljiv
14:39 16.03.2021.

Cjepljenje je obustavljeno. Lijecnici infektolozi javno govore da smatraju da je cjepivo sigurno i da je potrebno nastaviti s cjepljenjem. Pitam se zasto spengleri i auto mehanicari obustavljaju cjepljenje? Aaa, pa nisu cjepljenje obustavili automehanicari i limari-vodoinstalateri nego "doktori" ! Koji su onda doturi u pravu ovi sto sabotiraju cjepljenje ili oni drugi koji kazu da nema dokaza da je ista krivo s vakcinom? Izgleda da previse demoNkracije nije dobro za svakoga jer onda mlohavi luleki rade kaj im se prohtije samo da sebi i svojima izgledaju vaznima!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.