Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatvorio se u kuću još jučer

Nakon obiteljskog nasilja prijetio suicidom. Policajci su ga iznijeli u nesvjesti

Pretraga - Mamić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
21.08.2016.
u 13:31

Pregovarač je primjetio da je muškarac malaksao, a kada ga je to stanje svladalo, policajci su provalili u kuću te su ga našli u nesvjesti.

Josip V., 43- godišnji je muškarac kojeg su policajci danas oko podneva iznijeli iz njegove kuće u besvijesnom stanju nakon što je okončana kriza koja je trajala još od jučer u Nuštru.

Policija je reagirala na prijavu o obiteljskom nasilju, nakon čega se muškarac zatvorio u obiteljsku kuću i odbijao na bilo koji način komunicirati s predstavnicima policije te je prijetio suicidom. 

Supruga i dvoje male djece u to vrijeme nisu bili u obiteljskoj kući, a cijela situacija okončana je tek danas oko podneva nakon što je Josip V. konačno pristao razgovarati s policijskim pregovaračem iz Osijeka. 

Pregovarač je primjetio da je muškarac malaksao, a kada ga je to stanje svladalo, policajci su provalili u kuću te su ga našli u nesvjesti. Muškarac je odvezen u bolnicu na liječenje. 

Neslužbeno se doznaje da je riječ o umirovljenom hrvatskom branitelju s PTSP-om, a koji je ranije poznat otprije policiji zbog remećenja javnog reda i mira. 

>>Završena talačka kriza u Splitu - muškarac uhićen, nitko nije ozlijeđen

Komentara 4

VO
volimsvoje
17:41 21.08.2016.

Čim se tako ponaša čovjek je bolestan. Najlakše je osuđivati. Treba čovjeku pomoći da riješi probleme. Njemu i njegovima je najteže....

Avatar Peterančan
Peterančan
15:12 21.08.2016.

Vidi se kak "država" pomaže oboljelima.

TH
thepolishrainbow
20:11 21.08.2016.

onima koji su se kao balavci išli boriti ne bi trebalo davati braniteljske mirovine - da je mamlaz radio, ne bi imao vremena za ovakva sranja....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije