Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VISOKE KAZNE
Povratak na članak

Nakon niza incidenata Italija zabranila nacističke i fašističke simbole

Zakon predviđa zatvorsku kaznu od šest mjeseci do tri godina

Komentari 14

AA
aabbcc
21:01 13.09.2017.

Treba objaviti kompletan materijal kako neki neuki iz neznanja ne bi zavrsavali u talijanskim zatvorima.

VL
Avatar NoProfit
NoProfit
19:43 13.09.2017.

za naci simbole je vjerojatno svastika ipak volio bih znati koji su to fašistički simboli zabranjeni. trebali ste to napisati.

VL
AL
alf
10:45 13.09.2017.

Zasto je zasticen Tito kod nas? Nesmije ga se nazvati zlocincem a on je to bio I to veliki zlocinac uz rame sa Hitlerom I Staljinom. Znam da mi odmah dolazi zabrana komentiranja. Zasto imate tu rubriku ako se nesmije pisati istina, kada vi to niste voljni.

VL
SV
stjepan v.
10:57 13.09.2017.

Mi Hrvati bi trebali samo slaviti Domovinski rat pobjedom nad velikosrpskom hegemonijom znači Olujom.

VL
DR
drugzoka.
12:30 13.09.2017.

Tako je antifašistički poklič s kojim smo porazilj srpske fašiste ZA DOM SPREMNI uvesti za obvezan pozdrav a sve simbole. Pokliče koji su bili nasuprot osloboditdlja slobodne i nezavisne Hrvatske kriminalizirati

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.