Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donjeck i Luhansk

Nakon mirovnih pregovora novo granatiranje u istočnoj Ukrajini

ukrajina
Foto: Reuters/PIXSELL
13.02.2015.
u 07:29

Inače od početka sukoba u istočnoj Ukrajini poginulo je 5400 osoba

Nakon mirovnih pregovora došlo je do novog granatiranja u istočnoukrajinskim gradovima Donjecku i Luhansku koje drže proruski separatisti. Zasad nema potvrđenih informacija o žrtvama, javlja BBC. Podsjetimo, u Minsku je dogovoreno da prekid vatre stupa na snagu u prvoj minuti 15. veljače.

Inače od početka sukoba u istočnoj Ukrajini poginulo je 5400 osoba, a u posljednjim danima došlo je do naglog porasta broja stradalih.Od 31. siječnja do 5. veljače ubijeno je 263 civila. 

>> Što je dogovoreno Sporazumom iz Minska

Komentara 24

BF
brkonja fra brkati
08:59 13.02.2015.

Ništa od toga.Europljani bi dogovor,ali sotona preko bare sve to minira jer mu nije u interesu mir,nego destrukcija i opstrukcija.Od mira oni ne žive,nego od rata.

Avatar Navrdeda
Navrdeda
10:05 13.02.2015.

Neće biti mira u Ukrajini ni posle Minska jer nema ko da izbaci američke plaćenike

AA
aabbcc
09:14 13.02.2015.

Mora da su placenici dobili povisicu, jer za kaj bi pucali djabe ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije