Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brza reakcija HP-a
Povratak na članak

Nakon javne prozivke bludni poštar ipak suspendiran

U Hrvatskoj pošti navode da do danas nisu imali informaciju da je prozvani djelatnik osuđen zbog bludničenja

Komentari 4

BU
buck
19:33 24.01.2011.

garant nije \"pozvonio\" na njena vrata pa sad izmislja slucajeve protiv njega kako kazu za postare il previse je.... il premalo pa svima smeta najbolje da ju je zadovoljio postarskom uslugom sad nebi imao problema mislim tko jos uposljuje uu postu bivseg osudjenika nadam se da je policuja zenu poslala kod psihijatra

VL
BA
BandaZG
21:28 24.01.2011.

Ako osuđivane osobe ne smiju više nikad nigdje raditi čemu zatvori? Odmah ih nakon osude ili izlaska iz zatvora streljajte i riješen problem.

VL
LE
leptirica11
22:10 24.01.2011.

banda zg@ ne ne treba ih streljati kako kažeš ali nadzirati svakako!pojačano ali ih i uzimati sa rezervom kao kućne prijatelje!pogotovu ove zbog blidničenja,pedofilije...ma sve krimose...jer kao što čujemo ovih dana oni i kad vikendom iziđu operiraju...jesmo i mi tome krivi...i dali su sad to predrasude ili istine-da ih se ipak treba bojat! ali i kloniti...uopće nisam ljubitelj zatvorenika sadašnjih,bivših ni budućih...a tko je nek ih sebi doma vodi...ima i takvih ali zato pune stupce crne kronike-ubio staricu sjekirom koja ga je prehranjivala po izlasku iz zatvora...te postanar opljačkao ponovno!stariji bračni par...te zatečen u pokušaju silovanja bivši robijaš-zbog silovanja! predrasuda ili ne!kuća im dalje od moje bila.

VL
BU
burgos0308
05:58 25.01.2011.

Čemu čuđenje ? Pa , poznato je da poštari \"sređuju \" osamljene i nezadovoljne žene po stanovima . Dosad nije bilo primjedbi . Odkud sad to \" bludničenje \" ? Ovako , trebalo bi uposliti što više poštarica , pa nek one \"bludniče \" do mile volje nad , recimo, osamljenim muškarcima . Garantiram , neće biti primjedbi ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.