Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nakon dvije godine pauze ponovno sajmovi Nautika i Dani lova i ribolova

Nautika i Dani lova i ribolova
Foto: ZV
1/11
21.02.2023.
u 08:10

Nakon dvije godine pauze, od 22. do 26. veljače, ponovno NAUTIKA, jubilarna 30. po redu! Jedan od najposjećenijih sajmova Zagrebačkog velesajma i najposlovniji nautički sajam u Hrvatskoj. U istom terminu održat će se i 5. DANI LOVA I RIBOLOVA - međunarodni sajam opreme za lov i ribolov.

NAUTIKA

Kao jedini kontinentalni sajam nautičke branše u Hrvatskoj, po raznovrsnosti ponude sajam Nautika zanimljiv je i poslovnim ljudima i širokoj publici jer na jednom mjestu nudi ukupnost ponude; od izložbenog segmenta, B2B susreta nautičke struke do zanimljivosti za široku publiku.

Foto: ZV

Očekuje vas vrhunska ponuda jahti, glisera, čamaca, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, oprema za ronjenje, jedrenje i druge sportove na vodi, promocija novih brodova i nautičke opreme na hrvatskom tržištu, atraktivna izložba nautičke fotografije kao i prekrasni primjerci hrvatske tradicijske brodogradnje u drvu.

Na sajmu izlaže više od 280 izlagača iz 27 zemalja, a prostire se u 7 paviljona na više od 15.000 m2 izložbenog prostora.

Prisutni su gotovo svi značajni domaći brodograditelji koji su prepoznali sajam kao mjesto gdje hrvatska poslovna izvrsnost, tradicija i iskustvo nailazi na oduševljenje posjetitelja i nautičara. Moći ćete uživati u ljepoti više od 250 izloženih plovila među kojima su čak 23 hrvatske premijere.

Foto: Arena Hospitality Group

Jubilarnu Nautiku posjetit će i naši „zlatni“ veslači, braća Martin i Valent Sinković, europski, svjetski i olimpijski pobjednici u više različitih disciplina te nositelji svjetskog rekorda u dvojcu na pariće! Ukoliko ih želite vidjeti dođite 23. veljače 2023. u 15 sati.

SUP daske osvojile su mnoge, zato će vam vrlo korisna biti radionica za popravak SUP dasaka i kajaka na napuhavanje jer – ploviti se mora.

Foto: ZV

„Ploviti, otkrivati, živjeti“, moto je sajma, a takve su i nagrade. Uz kupljenu ulaznicu možete osvojiti glavne nagrade za posjetitelje - PEARLSEA 56 - tri dana najma sa skiperom i MIRAKUL 30 Hardtop - vikend krstarenje na motornoj jahti.

DANI LOVA I RIBOLOVA

Na Danima lova i ribolova, koji se održava u paviljonu 8 Zagrebačkog velesajma, nastupit će proizvođači i zastupnici renomiranih svjetskih brendova lovačkog oružja, odjeće i obuće, optike, opreme za ribolov te pribora za lov i ribolov. Pored izlagačkog segmenta sadržaj ove manifestacije uključuje i bogat edukacijsko-stručni program te niz atrakcija.

Foto: ZV

Hrvatski lovački savez i Hrvatski športsko ribolovni savez pripremaju lovački gastro show (kuhanje lovačkog gulaša i ribljeg paprikaša), a Lovački muzej Hrvatskog lovačkog saveza organizira Dioramu, izložbu divljih prepariranih životinja. U organizaciji Hrvatskog kinološkog saveza održat će se i revija lovačkih pasa te nastup lovačkih rogista i zborova. Na prostoru Zagrebačkog streličarskog saveza svi zainteresirani mogu se okušati u gađanju lukom i strijelom, a edukatori iz Zoološkog vrta grada Zagreba postavit će edukativnu izložbu sa zmijama koje žive u Zagrebu i njegovoj okolici.

Pokrovitelji sajmova su Grad Zagreb i Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske, a Dani lova i ribolova održavaju se u suradnji sa stalnim partnerima Hrvatskim lovačkim savezom i Hrvatskim športsko ribolovnim savezom.

Foto: ZV

ULAZNICE I RADNO VRIJEME SAJMOVA:

Cijena ulaznice iznosi 5 eura, dok je cijena ulaznice za učenike, studente i umirovljenike 3 eura. Lovci uz predočenje lovačke iskaznice ostvaruju 20% popusta na cijenu jednokratne ulaznice.

Radno vrijeme je od srijede do subote od 10,00 do 19,00 sati, a u nedjelju sajmovi su otvoreni do 18,00 sati.

Više informacijama možete pronaći na webu i društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma:

NAUTIKA

DANI LOVA I RIBOLOVA

FB

Foto: ZV

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije