Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bageri na terenu

Nakon dva mjeseca ponovno kreće rušenje ilegalne gradnje na Viru

Rušenje Vir (1)
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/3
06.05.2013.
u 14:20

Doznajemo da bi akcija trebala potrajati najdulje dva do tri dana, a na Viru smo doznali da vlasnici nekolicine objekata imaju rješenja o uklanjanju iz ranijeg razdoblja

Nakon dva mjeseca građevinska inspekcija ponovno je krenula na otok Vir. uklanjati bespravnu graadnju.

Vir je, podsjetimo, nedavno bio polazna točka resornog ministarstva u uklanjanju divlje gradnje inverstitora koji su gradili i nakon posljednjeg dozvoljenog roka - 21. lipnja 2011. Tada je srušeno desetak objekata, a i u ovoj fazi bilo je planirano uklanjanje 24 objekta od kojih su 14 uklonili sami investitori.

Ostalih deset objekata obilazi građevinska inspekcija te će ih, ukoliko ih investitori nisu sami uklonili, srušiti izvođači koji su ugovoreni, istakli su iz ministarstva.

Doznajemo da bi akcija trebala potrajati najdulje dva do tri dana, a na Viru smo doznali da vlasnici nekolicine objekata imaju rješenja o uklanjanju iz ranijeg razdoblja, te da se dio objekata odnosi samo na temelje, gusterne, i crne jame.

>>Na Hvaru počelo uklanjanje bespravno izgrađenih objekata

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije