Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u zraku

Nakon dojave o bombi, norveški avion prisilno sletio u Švedskoj

Ilustracija
Reuters/PIXSELL, ilustracija
25.04.2014.
u 20:23

Zarakoplov je sigurno evakuiran, a putnik koji je prijetio bombom priveden je nakon što je prema izvještaju norveškog novinara koji je bio u avionu, pokušao pobjeći

Avion kompanije Norwegian Air koje je letio iz Danske u Norvešku, prisilno je sletio u Švedsku, nakon što je jedan od putnika dojavio kako je u avion podmetnuo bombu, javlja Daily Mail.

Boening 737 putovao je iz Osla u Kopenhagen u petak popodne kad je prisilno sletio u Gothenburg na jugoistoku Švedske.

Zrakoplov je sigurno evakuiran, a putnik koji je prijetio bombom priveden je nakon što je prema izvještaju norveškog novinara koji je bio u avionu, pokušao pobjeći.

U avionu se nalazilo 94 putnika i nitko od njih nije ozlijeđen, priopćila je norveška policija na svojim internetskim stranicama.

>> Državljanin BiH suprugu gađao bombom na ulici u Švicarskoj

Ključne riječi

Komentara 6

DE
Dejan1000
20:44 25.04.2014.

Da je hteo da raznese avion ne bi sigurno dojavio.

FU
furest
22:03 25.04.2014.

zasto ne objave ime i narodnost

Avatar superhik74
superhik74
21:36 25.04.2014.

Na slici je Ruski zrakoplov Sukhoi S-100 Superjet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije