Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iran
Povratak na članak

Nakon cjelodnevnih prosvjeda, pristaše utjecajnog šijitskog vođe ponovno zauzeli parlament

Najmanje je sto prosvjednika i 25 pripadnika redarstvenih snaga ranjeno u subotu, priopćilo je ministarstvo zdravstva, u prosvjedima koje je obilježilo bacanje suzavca na prosvjednike i gađanje policije kamenjem.

Komentari 5

Avatar Sidewinder
Sidewinder
17:23 31.07.2022.

Pa jeli Iran Ili Irak? Žalosno je na što je spalo hrvatsko novinarstvo.

VL
Avatar Zagor 74
Zagor 74
16:16 31.07.2022.

U crvenom kvadratiću iznad teksta IRAN, a radi se i IRAKU. A jel ja sad mogu dati ban ovom novinaru, kao što ja pokupim za nesmotren termin u postu?

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
16:00 31.07.2022.

Još jedna teokratska država je na pomolu. Da li je to dobro za irački narod?

VL
HO
Homophob
09:44 31.07.2022.

HINA stala i na stranu najzadrtijih fundamentalista samo da je protiv legitimne nacionalne vlade! HINA siri terorizam i glasnogovornik je talibanizma! Reakcionarizam najgore vrste

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.