Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turizam i promocija

Nakon Air Racea, Rovinj će biti i domaćin turnira u polu na plaži

Rovinj
Foto: Borna Filić/PIXSELL
08.12.2015.
u 00:05

Investicijama koje će do kraja 2017. dosegnuti 4,4 milijarde kuna stvorili smo preduvjete za najzahtjevnija događanja, pohvalili su se u Maistri

Rovinj svojim gostima ne prestaje ugađati atrakcijama svjetskog ranga. Nakon jedriličarskih regata i Red Bull Air Racea, iduća će turistička sezona biti otvorena prvim Beach polo turnirom u ovoj regiji. Održat će se od 9. do 12. lipnja iduće godine, a cilj je osnovati mediteransku polo-ligu u suradnji s Viareggiom u Italiji i Asconom u Švicarskoj, poznatim turnirima na otocima Ibiza i Mallorca te u Kairu.

– Otvara se prostor za suradnju čak i s Dubaijem koji je iskazao interes za pristupanje ligi. Drago nam da su u Gradu Rovinju, Turističkoj zajednici i Maistri prepoznali značaj ovakvog događaja – rekao je Uwe Zimmermann, predsjednik organizacijskog odbora Beach Polo turnira. Arena za polo-utakmice bit će postavljena uz rovinjski Porton Biondi, sjevernu obalu u blizini starogradske jezgre, a jedan od najatraktivnijih trenutka zasigurno će biti polo-parada od bivšeg TDR-a do hotela Adriatic u središtu Rovinja 11. lipnja. U Maistri očekuju da polo-spektakl donese promidžbene koristi ne samo Rovinju, nego i šire.

– Stalnim ulaganjima u razvoj ponude i investicijama koje će do kraja 2017. dosegnuti 4,4 milijarde kuna Adris grupa i Maistra stvorile su preduvjete za održavanje najvećih i najzahtjevnijih sportskih i drugih događanja. Rovinj će se opet pokazati kao poželjna i zanimljiva destinacija u smislu sportske izvrsnosti, a Maistra kao vodeća turistička tvrtka u Hrvatskoj. U četiri dana manifestacije očekujemo brojne goste iz zemlje i inozemstva – kaže šef uprave Maistre Tomislav Popović.

>> Svaka europska metropola ima više vrhunskih hotela od Hrvatske

>> Zdravstveni turizam idućih će godina rasti 7 posto godišnje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije