Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imala je što vidjeti

Nakon 9 tjedana vratila se u ured po bananu, sve je začudilo kako je izgledala

banana
Foto: Shuttershock
19.05.2020.
u 13:34

Jedna se žena sjetila da je prije zatvaranja ureda zbog koronavirusa u ladici ostavila bananu, što ju je činilo tjeskobnom pa je otišla do ureda vidjeti u kakvom je stanju

Zbog koronavirusa mnogi rade od kuće pa na svojim radnim mjestima nisu bili tjednima.

Mhairi-Louise Brennan sjetila se da je u ladici svoga radnog stola ostavila bananu pa je nakon devet tjedana odlučila otići vidjeti što se s njom dogodilo. A kada je otvorila ladicu, imala je i što vidjeti.

– Znajući da u ladici stola na poslu imam bananu koja je ostavljena tjedan dana prije zatvaranja svega, činila me tjeskobnom – objavila je na Twitteru nakon čega su joj mnogi savjetovali da ode vidjeti što se dogodilo s bananom.

Ona je te savjete i poslušala pa je otišla do ureda. Kada je otvorila ladicu, ugledala je potpuno crnu bananu koja je izgledala kao da je iznutra pola nema.

Mnogi su se iznenadili kako je banana izgledala kao i Mhairi-Louise,

– Ne znam što sam očekivao, ali ovo definitivno nisam – jedan je od komentara.

Ključne riječi

Komentara 7

WA
WalkingDead
14:59 19.05.2020.

aupičkumaterinu, ostavila je bananu samu samcatu u uredu, dobro je to preživila

DU
Deleted user
14:54 19.05.2020.

Ovo je slučaj za Fox Mulder

Avatar Asterix
Asterix
17:27 19.05.2020.

Strava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije