Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhitili je

Nakon 23 godine riješili slučaj ubojstva: Dječaka ubila majka?!

policija
Foto: Ilustracija: Reuters/Pixsell
07.08.2014.
u 10:19

Riječ je o ubojstvu 5-godišnjeg dječaka Timothyja Wiltseyja.

Istražitelji u New Jerseyju vjeruju da su riješili slučaj star 23 godine. Riječ je o ubojstvu 5-godišnjeg dječaka Timothyja Wiltseyja zbog čega su u srijedu u okrugu Martin na Floridi uhitili njegovu majku Michelle Lodzinski (47), javlja ABC News.

Lodzinski je ispričala istražiteljima da je njezin sin nestao na karnevalu u parku Kennedy u New Jerseyju u svibnju 1991. godine. Gotovo godinu dana poslije u industrijskom parku Raritan Center u Edisonu u New Jerseyju pronađeni su djelomični posmrtni ostaci dječaka.

Lodzinski je uhićena nakon ponovnog pregleda dokaza. Prošli četvrtak je i optužena, a određena joj je jamčevina od 2 milijuna dolara.

>> DNK: Forenzičari do ubojice došli preko mrtvog oca

Komentara 2

DG
dane.glavosjek
20:57 07.08.2014.

Jučer je pisao AVAZ da se to isto desilo u S Arabiji samo što ga je zatukao otac otsjekli su mu glavu bez pardona

LA
larala
09:51 09.08.2014.

idealni zakon i današnje pravo i pravda, samo ne za žrtve vec za nasilnike, lopove i ubojice....ubila dijete i onda joj se određuje jamcevina.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije