Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRKO PEJANOVIĆ
Povratak na članak

Najveća vrijednost Daytona je što 
je zaustavio rat i donio mir u BiH

Koliko god su Miloševića uvažavali Holbrooke i američka administracija, mora se naglasiti kako je i Alija Izetbegović bio uvažavan, ali na drugi način

Komentari 4

Avatar dobry
dobry
03:36 22.11.2017.

Bosanski Hrvati nisu, niti će biti na gubitku, ako budu dali potporu opciji teritorijalno cjelovite BiH, u NATO-u i EU integracijama. Samo je pitanje vremena kada će to biti i ostvareno. Opcijom podjele BiH i prisajedinjenja dijela teritorije Hrvatskoj, zapravo zabijaju nož u leđa Hrvatskoj i idu na ruku velikoserbskoj politici A. Vučića! Odcijepljeni dio BiH, u sastavu serbije, bila bi odskočna daska rusko-velikoserbskim aspiracijama za izlazak na Jadran u pogodnom momentu. Hrvatsko- Bosansko savezništvo je jedina realna brana ka ostvarenju velikoserbskih snova (i ruskih imperijalističkih).

VL
NV
NV
22:40 21.11.2017.

Holbrooke je istrgovao sa Tudjmanom i Miloševićem. Krajina za Republiku Srpsku. To je ono što je spašavalo Tudjmana u tom momemtu tako da ga HercegBosna nije zanimala. Utopio je hrvate u BH federaciju što je dovelo do toga da polagano nestaju i da imaju sve manja prava.

VL
DU
Deleted user
05:34 22.11.2017.

Kakav mir, papagaji jedni?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.