Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlatne žice

Najslušnije pjesme Slavoniabanda, Prve lige i Jasmina Stavrosa

zice (1)
Foto: Duško Mirković/Pixsell
1/4
03.09.2010.
u 22:11

Nove albume predstavili su Boris Ćiro Gašparac i Gazde, a Slavoniaband novu skladbu "Ej lutkice".

POŽEGA - Drugog dana 41. Glazbenog festivala "Zlatne žice Slavonije 2010" na Večeri pjesme i vina pred više tisuća gledatelja izvedena je 21 nova zabavna skladba, a uz pratnju Festivalskog orkestra pod vodstvom Zvjezdana Marjanovića nastupila su najpoznatija imena domaće estrade te gost iz Makedonije Bojan Aleksovski. 

Prije toga nove albume predstavili su Boris Ćiro Gašparac i Gazde, a Slavoniaband novu skladbu "Ej lutkice". Proglašene su tri najslušanije zabavne pjesme sa prošlogodišnjeg festivala prema glasovanju urednika radio stanica, te su autorima i izvođačima dodijeljene festivalske nagrade.

Prvoplasirana je skladba "Zlatna polja" autora Borisa Đurđevića u izvođenju Slavoniabanda, a dalje slijede Prva liga sa Denisom Dumančićem koji su pjevali pjesmu "Usporite Savu"( autori su Denis Dumančić, Miroslav Škoro, Fayo i Branimir Mihaljević), te pjesma "Blago tebi, blago meni", autora Denisa Dumančića, Faye i Branimira Mihaljevića koju je pjevao Jasmin Stvaros. 

Festivalska večer završila je koncertom zvijezda "Hit recordsa".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije