Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBOR u kaliforniji

Najružniji pas na svijetu je čivava Princeza Abby

najruzniji pas
26.06.2010.
u 11:53

Kathleen Francis, kojoj nikad nije smetalo što njena čivava ima zatvoreno lijevo oko te deformiranu kralježnicu i stražnje šape, dobila je Princezu Abby na poklon od veterinara koji ju je pronašao na cesti prije pet mjeseci.

Bila sam jako iznenađena kada je Princeza Abby pobijedila, jer uopće ne mislim da je tako ružna. Za mene je ona najljepši pas - rekla je Kathleen Francis nakon što je njezina ljubimica čivava u kaliforniji osvojila titulu najružnijeg psa na svijetu.

A nakon što je Kathleen primila nagradu, 1000 dolara od organizatora natjecanja koje se održalo 22. godinu zaredom, 4-godišnja čivava Princeza Abby drhtala je od straha u njenom naručju.

Inače, Kathleen Francis, kojoj nikad nije smetalo što njena čivava ima zatvoreno lijevo oko te deformiranu kralježnicu i stražnje šape, dobila je Princezu Abby na poklon od veterinara koji ju je pronašao na cesti prije pet mjeseci.

Ključne riječi

Komentara 1

GA
garfield21
15:21 27.06.2010.

Ajme, pljunuti doživotni bivši prdonja, samo je taj ćorav na obadva, i nagluh malo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije