Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njemica u zagrebu

Najmlađa kandidatkinja za EK podržala kandidate ORaH-a

Ska Keller,ORaH
Foto: OraH
1/3
13.04.2014.
u 17:19

Ska Keller podijelila je iskustva u radu Europskog Parlamenta da bi se javnost što bolje upoznala s važnošću ove institucije kao i nadolazećim izborima koji će se održati 25. svibnja.

Njemačka političarka i najmlađa kandidatkinja za Europsku Komisiju Ska Keller doputovala je u Zagreb da bi pružila podršku ORaH-ovim kandidatima u utrci za mandate u EU Parlamentu. Keller je podijelila iskustva u radu Europskog Parlamenta da bi se javnost što bolje upoznala s važnošću ove institucije kao i nadolazećim izborima koji će se održati 25. svibnja.

- Ovdje sam kao vodeća kandidatkinja EGP-a kako bi podržala ORaH jer se borimo za iste ciljeve, kako u Europi, tako i u Hrvatskoj te svim ostalim državama. U EU parlamentu smo pokazali kako zeleni mogu pridonijeti rješavanju brojnih problema te bi bili sretni kada bi nam se ORaH pridružio u radu EU parlamenta. Motivirajuća je činjenica to što i u Hrvatskoj ima zelenih koji su aktivni u rješavanju svih aktualnih problema u zemlji – izjavila je Keller.

Održivi razvoj Hrvatske ranije je predstavio listu kandidata i kandidatkinja za EU parlament. Na njoj se nalazi šest žena i pet muškaraca,  program stranke za EU temelji se na politici Europske stranke zelenih pa će, ukoliko osvoji mandat u EU parlamentu, ORaH biti dio frakcije EGP-a.

Stranka vodi kampanju putem društvenih mreža te uličnim akcijama, a na kampanju će utrošiti 20 tisuća kuna jer smatra da je situacija u državi teška.

>>SDP i dalje gubi potporu, ORaH-u raste popularnost

Komentara 7

Avatar anticenzura
anticenzura
18:02 13.04.2014.

Vidi ovih eko parazita samo mlate praznu slamu. Najgora ideologija, samo ih mosh cuti da su p r o t i v svega i svacega, a pitaj ih za sta su konkretno, blage veze nemaju.

ŽU
žuna
08:47 14.04.2014.

Koja vijest, majke ti drage, jaka kandidatkinja, kak i SDP-ov priljepak iz sjene ORAH. Ista mi i Aleksandra Kolarić koja se mjesecima ne miri da joj dali vritnjaka!

Avatar Florida_manatee
Florida_manatee
10:46 14.04.2014.

Potrosit ce 20 000 kuna jer stranka nema para a ne zato jer je situacija teska. Recite istinu i ne pricajte nebuloze nebuloze. Stranka se komotno moze zvati sestra SDP-a jer Holy je sama izjavila da zeli u koaliciju i da svi glasovi njima se vracaju SDP-u. Samo kompletna budala moze glasati za njih. Ove parazite koji imaju osobne ambicije jos kuzim zasto se tamo guraju ali obicni puk koji samo daje njima glas njih ne kuzim. Ili su budale ili su budale. Druge nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije