Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obilježeno nasiljem
Povratak na članak

Najmanje sedam osoba ubijeno u sukobima tijekom izbora u Bangladešu

Kako prenosi BBC, vlasti u toj zemlji su naložile gašenje brzog interneta sve do zatvaranja birališta kako bi se spriječilo moguće širenje "glasina" koje bi mogle izazvati nemire.

Komentari 1

TO
Toni70
12:58 30.12.2018.

Najmanje sedam osoba ubijeno u sukobima tijekom izbora u Bangladešu to je vijest ali što u Afganistanu gdje je cijeli NATO sjedi i izdemokratizira ih ; pogotovo cure i masovni broj udovica bez burki na licu i marama ; pogibagiba mjesečno i dalje 30 civila svaki mjesec prosječno tridesetero civila žena dijece ; tko i zašto bi o tome pisao javljao nam jer to bi bilo super dosadno več 17 godina "poslje rata "kad to tako netko jaki odredio mora da bude i da je normalno ..........

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.